Globaali lähestymistapa, paikallinen näkökulma

Kansainväliset palvelumme auttavat ulkomailla toimivia suomalaisia yrityksiä ja Suomessa toimivien ulkomaisten yritysten tytäryhtiöitä henkilövakuuttamisessa.

Kansainvälisen yhtiön palkitsemispolitiikka suunnitellaan yleensä globaali ja paikallinen näkökulma huomioiden. Tehokkaalla ja toimivalla palkitsemispolitiikalla kansainvälinen yhtiö hallitsee paremmin henkilöstöriskejä ja saavuttaa kustannussäästöjä konsernitasolla.

Meiltä saat apua kansainvälisen palkitsemispolitiikan kehittämiseen ja vakuutusten poolaukseen. Ole yhteydessä, niin kerromme miten kehität kansainvälisen yrityksen palkitsemispolitiikasta entistä tehokkaampaa.

Autamme sinua, kun haluat:

  • Yhtenäistää kansainvälisen yhtiön palkitsemispolitiikkaa globaalisti ja varmistaa ulkomailla työskentelevien työntekijöiden vakuutusturvan.
  • Kustannustehokkuutta henkilövakuutusten organisointiin.
  • Tarvitset kansainvälisten kumppaniemme konsultaatiota vakuutusten järjestämisessä jossakin tietyssä maassa.

Kansainvälisen yhtiön palkitsemispolitiikan yhtenäistäminen

Kansainvälisten yhtiöiden palkitsemispolitiikka on tasapainoilua globaalin yhtenäisyyden ja paikallisten näkökulmien huomioimisen välillä. Yhtiöiden on tärkeää löytää palkitsemiseensa paitsi globaali myös paikallinen lähestymistapa, sillä eri markkinoiden lainsäädäntö ja yhteiskuntarakenne vaikuttavat työntekijöiden palkitsemiseen. Yhtiöiden on myös tärkeää ymmärtää palkitsemisen vaikutus paikalliseen työnantajamielikuvaan.

Ulkomailla työskentelevien työntekijöiden vakuutusturva

Ulkomaille lähetettävien työntekijöiden vakuutusturva saattaa edellyttää erityisjärjestelyitä siinä tapauksessa, kun kotimaan turva ei ole enää voimassa tai paikallisella sopimuksella työskentelevän työntekijän turvaa halutaan täydentää. Saat meiltä apua tyypillisen työntekijän vakuutuspaketin suunnitteluun sekä toteuttamiseen.

Onko sinulla työnantajasi tarjoama eläkevakuutus ulkomailla?

Monilla suomalaisilla, jotka ovat työskennelleet ulkomailla, on työnantajan kautta lisäeläkevakuutus. Takaisin Suomeen palatessa kertyneet lisäeläkesäästöt kannattaa usein siirtää myös kotimaahan.

Kustannustehokkuutta henkilövakuutusten organisointiin

Kansainvälisen yrityksen työntekijöiden vakuutusten järkevällä organisoinnilla saadaan merkittäviä kustannussäästöjä ja voidaan varmistaa, että vakuutusturvat on optimoitu parhaalla mahdollisella tavalla, paikallinen toimintaympäristö huomioiden.

Yhteistyökumppaniemme avulla voimme järjestää henkilövakuutukset kaikilla maailman mantereilla.

Vakuutukset voidaan poolata kumppaniemme avulla, mikä voi tuoda konsernille merkittäviä kustannussäästöjä vuositasolla. Näin yritys saa sekä taloudellista hyötyä että keskitettyä tietoa eri tytäryhtiöiden vakuutusturvasta. Asiakkaalla on myös aina paikallinen asiantuntija käytössään. Suomessa poolauksesta voivat hyötyä suomalaisten emoyhtiöiden lisäksi monet ulkomaisten yhtiöiden tytäryhtiöt.

Edustamme kolmea maailman suurinta henkilövakuutusten yhteistyöverkostoa, joiden asiakaskunnassa on yhteensä yli 2 000 monikansallista yritystä. Yritykset voivat saada verkostomme kautta säästöjä sekä tietoa ja käytännön ohjeita henkilövakuuttamisesta eri maissa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat IGP, Insurope ja Swiss Life.

 

                

Teemme yhteistyötä myös Nordben Life and Pension Insurancen ja Bupa Internationalin kanssa.

           

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset artikkelit henkilöstön palkitsemisesta suoraan sähköpostiisi.