Hyvää tuuria voi toivoa, mutta ei tilata

Työkyvyttömyysturvien avulla voit säilyttää elintasosi ja varmistaa esimerkiksi lainojesi hoidon, jos joudut työkyvyttömäksi.

Työkyvyttömyysajalta maksettava korvaus on merkittävä turva perheessä, jossa toinen huoltaja joutuu jäämään pois töistä. 

Lyhytaikainen työkyvyttömyys voi aiheutua sairaudesta tai vammasta. Jos joudut jäämään pois töistä työkyvyttömyyden takia, sinulle maksetaan päivärahaa omavastuuajan ylittäviltä työkyvyttömyyspäiviltä aina sovittuun enimmäiskorvausmäärään saakka. Tämän jälkeen päivärahaa maksetaan sopimuksen mukaisesti enintään 365 tai 730 päivältä, seitsemältä päivältä viikossa.

Pysyvä työkyvyttömyys tarkoittaa sairauden tai tapaturman aiheuttamaa pysyvää työkyvyttömyyttä, jonka toteaminen edellyttää vähintään vuoden jatkuneen yhtäjaksoisen työkyvyttömyyden.

Pysyvän työkyvyttömyyden turvan tulisi kattaa velkasi ja kahden vuoden tulosi. Vakuutustarpeesi riippuu kuitenkin aina elämäntilanteestasi. Vakuutusturvia voidaan muuttaa, jos sinun tai perheesi elämäntilanne muuttuu.

Laske pysyvän työkyvyttömyyden turvan hinta sinulle

Täydennä alle tietosi ja haluamasi korvaussumma, niin näet kuukausihinnan sinulle riittävälle pysyvän työkyvyttömyyden turvalle. Turvan hinta lasketaan yksityishenkilölle.

Suosittelemme summan kattavan lainasi ja kahden vuoden tulosi.

Täytä yhteystietosi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme sinulle keskustelun jälkeen tarjouksen pysyvän työkyvyttömyyden turvasta.

Kiitos yhteydenotostasi.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen siitä, että olemme vastaanottaneet viestisi. Otamme sinuun yhteyttä kahden vuorokauden kuluessa.

Autamme sinua varautumaan myös muihin elämäsi taloudellisiin riskeihin.

Turvan hintaesimerkki on suuntaa-antava ja se on laskettu antamasi ikätiedon perusteella. Esimerkki on laskettu olettaen, että vakuutetun terveydentilasta ei aiheudu maksunkorotuksia ja vakuutus voidaan vakuutetulle myöntää. Turvan maksut nousevat vakuutetun iän myötä turvan voimassaoloaikana. Maksujen laskutustiheys voi olla 1-4 krt/v. Turvan hakemiseksi sinun tulee antaa selvitys terveydentilastasi. Selvityslomakkeen saat asiakaspalvelustamme.

Turvan hinta

€/kk

Jäädessäsi pysyvästi työkyvyttömäksi saat euron kuukausimaksulla kertakorvauksena:

Korvaus

100000

Usein kysyttyä

Onko työkyvyttömyyden turva minua varten?

Jos sinulla on velkaa tai vastaat perheesi taloudesta, työkyvyttömyys on riski perheesi taloudelliselle hyvinvoinnille. Esimerkiksi lakisääteinen työkyvyttömyyseläke on enimmilläänkin vain noin puolet palkastasi.

Voinko ottaa työkyvyttömyysturvan?

Vakuutus voidaan myöntää 15 vuotta täyttäneelle henkilölle ja se päättyy viimeistään vakuutetun täytettyä 60 vuotta.

Vakuuta itsesi ja ole hengessä mukana

Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Tutustu tarkemmin Optimi-henkilövakuutukseen

Elämässä parasta on sen yllätyksellisyys. Ainutlaatuisuus ja hauskuus. Avullamme turvaat elämäsi taloudelliset riskit – ja nukut yösi paremmin.

Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi iso asuntolaina. Jo lyhytaikainen ansiotulon menetys tai ylimääräiset kulut voivat horjuttaa perheen taloudellista tilannetta.

Mandatum Lifen Optimi on joustava ja yksilöllinen henkilövakuutus, jonka avulla täydennät lakisääteistä vakuutusturvaasi ja helpotat omaa ja läheistesi huomista vakavan sairauden, työkyvyttömyyden ja kuolemantapauksen varalta. Vakuutustarpeesi riippuu aina elämäntilanteestasi – olethan siis yhteydessä, niin kerromme lisää.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.