Pieni sijoitus huolettomuuteen

Henkivakuutuksella läheisesi selviävät pahimman yli taloudellisesti.

Lakisääteiset etuudet eivät yleensä riitä turvaamaan läheistesi tulevaisuutta, jos jotain ikävää tapahtuu. Siksi on tärkeää, että täydennät lakisääteistä turvaasi vapaaehtoisella henkivakuutuksella. Vakuuttamalla itsesi turvaat perheesi.

  • Henkivakuutus on riittävä, jos se kattaa velkasi ja kahden vuoden tulosi.
  • Kuolemantapauksessa sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle.
  • Kuolemantapaussumma ei pienennä omaisten mahdollisesti saamien lakisääteisten korvausten määrää. Voit valita summan joko kiinteänä tai alenevana.
  • Voit ottaa henkivakuutuksen itsellesi tai pariturvana elämänkumppanisi kanssa.

Laske henkivakuutuksen hinta sinulle

Täydennä alle tietosi ja haluamasi korvaussumma, niin suosittelemme sinulle sopivaa henkivakuutusturvaa. Turvan hinta lasketaan yksityishenkilölle.

Suosittelemme summan kattavan lainasi ja kahden vuoden tulosi.

Täytä yhteystietosi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme sinulle keskustelun jälkeen tarjouksen henkivakuutusturvasta.

Kiitos yhteydenotostasi

Saat sähköpostiisi vahvistuksen siitä, että olemme vastaanottaneet viestisi. Otamme sinuun yhteyttä kahden vuorokauden kuluessa.

Autamme sinua varautumaan myös muihin elämäsi taloudellisiin riskeihin.

Turvan hintaesimerkki on suuntaa-antava ja se on laskettu antamasi ikätiedon perusteella. Esimerkki on laskettu olettaen, että vakuutetun terveydentilasta ei aiheudu maksunkorotuksia ja vakuutus voidaan vakuutetulle myöntää. Turvan maksut nousevat vakuutetun iän myötä turvan voimassaoloaikana. Maksujen laskutustiheys voi olla 1-4 krt/v. Turvan hakemiseksi sinun tulee antaa selvitys terveydentilastasi. Selvityslomakkeen saat asiakaspalvelustamme.

Turvan hinta

€/kk

Kuolemantapauksessa edunsaajasi saavat euron kuukausimaksulla kertakorvauksena.

Korvaus

100000

Usein kysyttyä

Kannattaako minun ottaa henkivakuutus?

Henkivakuutus on tarpeellinen, jos haluat turvata perheesi tai puolisosi talouden pahimman varalta. Henkivakuutus auttaa läheisiäsi pahimman yli taloudellisesti, ja he voivat käyttää henkivakuutuskorvauksen esimerkiksi perintöveroihin varautumiseen tai lainojen poismaksuun.

Kuinka suuri henkivakuutuksen pitäisi olla?

Henkivakuutuksen tulisi kattaa velkasi sekä kahden vuoden tulosi. Näin perheesi taloudellinen tilanne helpottuu, jos jotain ikävää tapahtuu.

Mitä pariturva tarkoittaa?

Henkivakuutuksen voi ottaa joko yhden hengen turvana tai kahden hengen yhteisturvana. Pariturva on kahden hengen yhteinen henkivakuutus jommankumman kuoleman varalta.

Miten korvaus maksetaan?

Sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle kerralla. Kuolemantapaussumma ei pienennä omaisten mahdollisesti saamien lakisääteisten korvausten määrää. Summan voit valita joko kiinteänä tai alenevana.

Mitä kiinteä ja aleneva kuolemantapaussumma tarkoittavat?

Kiinteäsummaisen vakuutuksen kuolemantapaussumma pysyy koko vakuutusajan indeksitarkastuksia lukuun ottamatta muuttumattomana, jolloin vakuutusmaksut nousevat iän myötä. Alenevassa summassa henkivakuutuksen kuolemantapaussumma taas alenee vuosittain siten, että vakuutusmaksu pysyy samansuuruisena mahdollisia indeksitarkistuksia lukuun ottamatta.

Tarvitaanko henkivakuutukseen terveysselvitys?

Henkivakuutuksen saamiseksi sinun on annettava selvitys omasta terveydentilastasi. Sinua pyydetään täyttämään terveysselvityslomake vakuutuksen oston yhteydessä.

Miten voin ostaa henkivakuutuksen?

Saat lisätietoja ja voit ostaa henkivakuutuksen jättämällä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Löydät lomakkeen soittopyynnön jättämiseen sivun alalaidasta.

Vakuuta itsesi ja ole hengessä mukana

Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Tutustu tarkemmin Optimi-henkilövakuutukseen

Elämässä parasta on sen yllätyksellisyys. Ainutlaatuisuus ja hauskuus. Avullamme turvaat elämäsi taloudelliset riskit – ja nukut yösi paremmin.

Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi iso asuntolaina. Jo lyhytaikainen ansiotulon menetys tai ylimääräiset kulut voivat horjuttaa perheen taloudellista tilannetta.

Mandatum Lifen Optimi on joustava ja yksilöllinen henkilövakuutus, jonka avulla täydennät lakisääteistä vakuutusturvaasi ja helpotat omaa ja läheistesi huomista vakavan sairauden, työkyvyttömyyden ja kuolemantapauksen varalta. Vakuutustarpeesi riippuu aina elämäntilanteestasi – olethan siis yhteydessä, niin kerromme lisää.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.