Onko sinulla työnantajasi tarjoama eläkevakuutus ekspatti-ajalta? Siirrä Suomeen palattuasi säästösi kotimaahan meidän hoitoomme.

Suomalaisilla, jotka ovat työskennelleet ulkomailla esimerkiksi expatina, on usein työnantajan tarjoama lisäeläkevakuutus, joka kuuluu monen kansainvälisesti toimivan yrityksen palkitsemispolitiikkaan.

Tällöin työnantaja on maksanut ulkomailla sijaitsevaan vakuutusyhtiöön eläkevakuutusmaksuja, joita työntekijä voi nostaa lisäeläkkeenä lakisääteiseen eläkkeen täydentämiseksi.

Kun muutat takaisin kotimaahan, palatessa on järkevää siirtää omat lisäeläkesäästöt suomalaisen vakuutusyhtiön hoitoon, jolloin asiakaspalvelu on eläkeaikana lähellä. Kun siirrät eläkevakuutuksesi säästöt meille, sijoitusalan ammattilaisemme huolehtivat aktiivisesti varoistasi. Kun eläkeaikasi alkaa, maksamme sinulle eläkkeenä kertyneet eläkesäästöt tuottoineen.

Jätä yhteystietosi niin etsitään yhdessä sinun tilanteesi parhaiten sopiva ratkaisu.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset artikkelit henkilöstön palkitsemisesta suoraan sähköpostiisi.