Kohti sinun näköistäsi eläkeaikaa

Varmista, että sinulla on pitkän tähtäimen sijoitussuunnitelma, joka rahoittaa unelmasi tulevaisuudessa.

Työuran jälkeinen aika on monelle ainutlaatuinen ja aktiivinen elämänvaihe, jolloin on vihdoin aikaa itselle ja omille unelmille. Omien tavoitteiden saavuttamiseksi eläkesijoittajan kannattaa katsoa sijoitusvalinnoissaan pitkälle tulevaisuuteen.

Tarjoamme nyt eläkevakuutusasiakkaillemme erityisesti eläkesijoittajan tarpeisiin luodun ML Eläke -sijoituskorin, joka sopii jokaisen eläkesijoittajan salkkuun.

ML Eläke tarjoaa valmiissa paketissa hajautetun salkun markkinoiden houkuttelevimpiin sijoituksiin. Tämä tarkoittaa, että pääset mukaan ainutlaatuisiin kanssasijoituksiin Sampo-konsernin kanssa.

Mikä ML Eläke?

  • Juuri eläkesijoittajan tarpeisiin räätälöity sijoituskori.
  • Kustannustehokas ja valmis kokonaisratkaisu.
  • Valmiiksi hajautettu salkku markkinoiden houkuttelevimpiin sijoituksiin. Pääset mukaan ainutlaatuisiin kanssasijoituksiin Sampo-konsernin kanssa. 
  • Salkussa huomioidaan tulevaisuuden megatrendejä, kuten vastuullisuus. Vastuulliset yhtiöt tuottavat tyypillisesti paremmin pitkällä aikavälillä.

 

Näin saat ML Eläkkeen

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.