Dra full fördel av din kundrelation

MandatumPlus-logo-500x76.png

Dra full fördel av din kundrelation

MandatumPlus-logo-500x76.png

Det är ett gott beslut att tänka på morgondagen. För att det ska vara ännu mer meningsfullt att gardera sig och förbereda sig för framtiden, har vi tagit fram ett nytt kundförmånsprogram – MandatumPlus. MandatumPlus öppnar dörrarna till värdefulla förmåner, som endast erbjuds Mandatums kunder. Du hittar information om MandatumPlus-förmånerna på denna sida.

Din nuvarande MandatumPlus-förmån gäller den digitala kapitalförvaltningstjänsten. Med den digitala kapitalförvaltningstjänsten får du tillgång till Mandatums handplockade och unika investeringsobjekt redan med en insats på 25 euro. I tjänsten kan du välja en färdigt diversifierad placeringsportfölj som motsvarar din risknivå och låta våra experter sköta förvaltningen av investeringarna. Vid behov kan du ändra ditt mål snabbt och avgiftsfritt och göra tilläggsinvesteringar utan teckningsavgift.

När du börjar investera via den digitala kapitalförvaltningstjänsten senast den 31 augusti 2022, får du som MandatumPlus-förmån under sex månader 1 % i avkastningsbonus på alla insättningar som du gör i den digitala kapitalförvaltningstjänsten, upp till 50 000 euro. Din förmån är alltså rentav 500 euro! Förmånen gäller endast nya avtal om digital kapitalförvaltning och den kan inte kombineras med andra förmåner. Du får tillgång till förmånen endast via länken nedan.

DRA NYTTA AV DEN UNIKA FÖRMÅNEN

Varför välja den digitala kapitalförvaltningstjänsten?

5 färdiga portföljer

Vår digitala kapitalförvaltare kartlägger bland fem alternativ den allokeringskorg som passar dig bäst.

Unikt sätt att förvalta din förmögenhet

Dina placeringstillgångar förvaltas professionellt och långsiktigt. Tillgångarna investeras enligt en saminvesteringsmodell också i sådana objekt som typiskt endast är tillgängliga för professionella investerare.

Följ upp och gör tilläggsplaceringar mobilt

Via mobiltjänsten kan du följa upp hur dina placeringar utvecklas och hur du avancerar mot ditt mål. Det är enkelt att göra tilläggsplaceringar.

Ta en titt på vad den digitala kapitalförvaltningen innehåller:

Du får tillgång till den digitala kapitalförvaltningen med en placering på över 25 euro.

Varför välja digital kapitalförvaltning?

M_plus_icon_black.png

Prenumerera på besked om nya förmåner till din e-post

För att försäkra dig om att du inte går miste om värdefulla MandatumPlus-förmåner, kan du prenumerera på besked om nya MandatumPlus-förmåner till din e-post. Du gör prenumerationen behändigt genom att logga in på Mandatums webbtjänst och där ge marknadsföringstillstånd genom att klicka på ditt eget namn uppe till höger på sidan och redigera dina kunduppgifter.

 


 

Din åsikt är viktig för oss

Vi vill gärna höra din åsikt om MandatumPlus-kundförmånsprogrammet och den förmån som erbjuds dig. Om du vill ge respons, lämna begäran om kontakt med blanketten ovan.