Dra full fördel av din kundrelation

MandatumPlus-logo-500x76.png

Dra full fördel av din kundrelation

MandatumPlus-logo-500x76.png

Det är ett gott beslut att tänka på morgondagen. Vi har tagit fram MandatumPlus-kundförmånsprogrammet för att det ska vara ännu mer meningsfullt att gardera sig och förbereda sig för framtiden. MandatumPlus öppnar dörrarna till värdefulla förmåner, som endast erbjuds Mandatums kunder. Du hittar information om MandatumPlus-förmånerna på denna sida.

Din förmån på digitala juridiska tjänster

Du får 20 % rabatt på alla tjänster från Aatos

aatos-etusivu-2.png

Din nuvarande MandatumPlus-förmån gäller Aatos digitala juridiska tjänster. Aatos är en juridisk onlinetjänst, där du kan upprätta viktiga dokument för dig själv och dina anhöriga enkelt och förmånligt via nätet.

Aatos tjänster omfattar bl.a.:

      • intressebevakningsfullmakt
      • testamente
      • livstestamente
      • äktenskapsförord
      • bouppteckning

Genom att svara på några enkla frågor får du dina dokument upprättade på en gång.

Du får som MandatumPlus-förmån 20 % rabatt på alla tjänster från Aatos. Förmånen gäller tills vidare. Du kan kostnadsfritt provtesta alla tjänster på Aatos webbplats.

Du får tillgång till förmånen genom att i kassan mata in förmånskoden ”mandatum-20”.

Utnyttja förmånen

Hur Aatos fungerar:

Logga in och mata in uppgifterna

Logga in på tjänsten och mata in dina uppgifter. Dina uppgifter fylls i automatiskt, när du öppnar ett nytt ärende.

Få ditt ärende skött genom att svara på frågorna

Aatos tar hand om de juridiska processerna och upprättar dokumenten för din räkning genom att med några klara frågor kartlägga din situation och dina önskemål. Aatos förstår din situation och rekommenderar de bästa lösningarna utgående från gällande lagstiftning.

Underteckna och förvara

Du kan samla påbörjade och klara dokument tryggt på ditt eget konto i Aatos. Du kan använda elektronisk underskrift alltid när det enligt lag är möjligt.

M_plus_icon_black.png

Prenumerera på besked om nya förmåner till din e-post

För att försäkra dig om att du inte går miste om värdefulla MandatumPlus-förmåner, kan du prenumerera på besked om nya MandatumPlus-förmåner till din e-post. Du gör prenumerationen behändigt genom att logga in på Mandatums webbtjänst och där ge marknadsföringstillstånd genom att klicka på ditt eget namn uppe till höger på sidan och redigera dina kunduppgifter.