Mandatum Trader avautuu vuoden 2019 alkupuoliskolla

Arvopapereiden välityspalvelu perustuu Saxo Bankin kaupankäyntiteknologiaan.

Tutustu
Mandatum Trader avautuu vuoden 2019 alkupuoliskolla
Arvopapereiden välityspalvelu perustuu Saxo Bankin kaupankäyntiteknologiaan.
Tulos 2018
Mandatum Lifen tulos vuodelta 2018 on julkaistu. Vuosi oli vahva monella mittarilla.

Kasvata massia

Vaurastuminen ei ole sattumaa, kun siihen on hyvät välineet. Uusi mobiilipalvelu pitää tavoitteesi iskussa. Säästät kuukausittain tai kerralla.

Maailma on kohta auki

Avaamme Saxo Bankin kaupankäyntiteknologiaan perustuvan Mandatum Trader -palvelun vuoden 2019 alkupuolella. Palvelussa voit ostaa ja myydä esimerkiksi osakkeita, rahastoja, joukkovelkakirjoja ja johdannaisia.

Omat sijoitukset

Verkkopalvelussamme voit seurata kätevästi omien sijoitustesi kehitystä, hallita sopimuksia, ja muokata sijoitusten allokaatiota.

Ketteryyttä keskuspankkirintamalla

14.3.2019

Keskuspankit vaikuttavat tehneen varsin nopean käännöksen rahapolitiikassaan. USA:n keskuspankki Fed pidättäytyy koronnostoista toistaiseksi ja harkitsee myös taseensa supistamisen lopettamista. Euroopan keskuspankki EKP seurasi Fedin esimerkkiä ja linjasi pitävänsä ohjauskoron ennallaan ainakin vuoden loppuun saakka.

Markkinat ovat reagoineet keskuspankkien linjanmuutokseen ja sekä osake- että korkosijoitukset ovat nousseet vuoden vaihteen kuopasta. Viimeisen 10 vuoden aikana keskuspankkeja vastaan taisteleminen on ollut huono sijoitusstrategia. Entä tällä kertaa?

 

"Näemme tulevaisuuden Suomen paikkana, jossa yritteliäisyys ja innovatiivisuus ovat yhteiskunnan peruspilareita ja jossa jokainen voi elää elämää, josta on haaveillut.

Tiedämme, että luomalla taloudellista turvaa voimme parantaa suomalaisten elämää ja suomalaisten yritysten liiketoimintaa sekä rakentaa toimintaympäristöä, jossa kaikki on mahdollista."

-Toimitusjohtaja Petri Niemisvirta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.