Rahan liikkeille on syynsä.

Siksi indeksisijoittamisen kumppanimme on maailman suurin varainhoitotalo, BlackRock. Mitä enemmän tietoa, sitä parempi seuraus.

Indeksisijoittaminen tarjoaa rahalle loputtomasti mahdollisuuksia, mutta parhaiden sijoituskohteiden valitseminen vaatii sekä tietoa että työtä. Yhdessä kumppanimme BlackRockin kanssa valitsemme iShares -indeksituotteista juuri sinun tavoitteisiisi parhaiten sopivat  ETF:t.

Indeksituotteet eli ETF:t (Exchange Traded Funds) ovat erinomainen lisä sijoitussalkkuun, sillä niiden avulla hajautat riskiä helposti ja pääset nopeasti käsiksi sijoituskohteisiin markkinoilla, joita varsinkaan pienempi sijoittaja ei muutoin tavoittaisi.

Kun sijoitat indeksituotteisiin Mandatum Lifessa, hyödyt myös vakuutussopimuksen eduista.

 

Haluatko kuulla lisää indeksisijoittamisesta?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme soittaa sinulle.

Katsotaan, mikä olisi sinulle paras tapa aloittaa indeksisijoittaminen.

Täytä tietosi lomakkeelle, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian.

Kyllä.
Ottakaa yhteyttä minuun

Kiitos

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään huomenna tai heti seuraavana arkipäivänä.

Voit myös soittaa meille
ma–to 8–18 ja pe 8–17
0200 31190
(pvm/mpm)

Haluatko kuulla lisää indeksisijoittamisesta?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme soittaa sinulle.

Katsotaan, mikä olisi sinulle paras tapa aloittaa indeksisijoittaminen.

Täytä tietosi lomakkeelle, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian.

Kyllä.
Ottakaa yhteyttä minuun

Kiitos

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään huomenna tai heti seuraavana arkipäivänä.

Voit myös soittaa meille
ma–to 8–18 ja pe 8–17
0200 31190
(pvm/mpm)

Mitä ovat ETF:t ja miksi niihin kannattaa sijoittaa?

Indeksituotteet ovat hyviä sijoitussalkun rakenneosia, jotka tuovat ulottuvillesi monia omaisuuslajeja ja eri markkinoita. Indeksituotteista yleisimpiä ovat ETF:t eli indeksirahastot, joilla käydään kauppaa pörssissä osakkeiden tapaan. ETF on rahasto joka pyrkii seuraamaan mahdollisimman tarkasti tiettyä osake-, korko- tai raaka-aineindeksiä.

Tavallisesta rahastosta indeksirahastot eroavat siinä, että niissä ei tyypillisesti tehdä aktiivista salkunhoitoa vaan pyritään seuraamaan vertailuindesin kehitystä (esimerkiksi  OMX Helsinki). Näin saat yhdellä tuotteella sijoitettua koko kohdemarkkinaan kerralla.

Riskin hajautus on helppoa

Yhdellä ETF:llä voit hajauttaa samalla kertaa jopa tuhansiin eri sijoituskohteisiin. ETF on vaivattomin ratkaisu sijoittajalle, joka haluaa hajauttaa salkkuaan uusille markkinoille.

 

Läpinäkyvyys

Sijoittamalla indeksituotteisiin  tiedät tarkasti, mihin varasi on sijoitettu. iSharesin ETF:t ovat fyysisiä indeksirahastoja eli niissä indeksirahasto omistaa indeksiin kuuluvia arvopapereita indeksin mukaisessa suhteessa.

Heti ulottuvillasi

Aktiivinen osakepoiminta voi olla vaikea ja kallis valinta vierailla markkinoilla.  Sjoittaessasi indeksituotteisiin voit sijoittaa yhdellä kaupalla suureen määrään arvopapereita maailman joka kolkassa.

 

Alhaisemmat kulut

ETF:t tähtäävät markkinatuottoon, joten niihin ei sisälly aktiivista salkunhoitoa eli sijoituskohteiden valintaa. Siksi myös kulut ovat pienempiä kuin aktiivisesti hoidettujen sijoitustuotteiden.

Miten löydän sen oikean?

Hyödynnä ammattilaisten asiantuntemus indeksituotteiden valinnassa

Maailmassa on tarjolla yli 5000 erilaista indeksituotetta, mutta laajaan valikoimaan liittyy haaste: Miten löydät niiden joukosta juuri sen oikean rahaston?

Oikean rahaston valinnassa on huomioitava esimerkiksi kauppapaikka, verotuskysymykset, valuuttakurssien vaikutukset ja kaupankäyntimahdollisuudet jatkossa. Autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat sijoituskohteet ja tarjoamme aktiivista markkinanäkemystä päätöksesi tueksi.

Kumppanimme BlackRockin iShares on ETF-tuotteiden globaali markkinajohtaja ja kauttamme myös asiakkaamme pääsevät nauttimaan maailman suurimman varainhoitotalon markkinanäkemyksestä. iSharesin 120 sijoitustiimiä 27 maassa antavat tuntosarvet jokaiselle markkinalle maailmassa.

Maailman johtava varainhoitotalo kumppanina

BlackRock on maailman suurin varainhoitotalo ja indeksisijoittamisen maailmanlaajuinen markkinajohtaja. BlackRockin hallinnoimat varat ovat 5,1 biljoonaa dollaria (30.9.2016).

iShares on BlackRockin ETF (Exchange Traded Fund) -liiketoimintaan keskittyvä yksikkö. iShares on pörssinoteerattujen rahastojen (ETF) globaali markkinajohtaja ja on siten tuotekehityksen eturintamalla yli 700 indeksirahastollaan.

iShares osake-, korko- ja raaka-ainerahastoja  on maailmanlaajuisesti. iShares ETF-tuotteita ostetaan ja myydään tavallisten osakkeiden tavoin arvopaperipörsseissä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.