Haluatko sijoittaa menestyviin, kansainvälisiin brändiyhtiöihin?

Myynnissä rajoitetun ajan

Sijoita menestyjiin osittaisella pääomasuojalla

ML Brändiyhtiöt 5/2022 -sjoituskori tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa pääomasuojatusti* kansainvälisiin brändiyhtiöihin. Sijoituskorin kohdemarkkina on osakekori, johon kuuluu viisitoista suurta ja tunnettua kansainvälistä yhtiötä, jotka on valittu Yhdysvalloista ja Euroopasta.

Sijoituskorin yhtiöt ovat kansainvälisesti toimivia, menestyviä suuryrityksiä, joiden tuotteet ja palvelut ovat globaalisti tunnettuja ja niiden kysyntään vaikuttaa väestön vaurastuminen ja elintason parantuminen.

* Pääomasuojaan liittyy Sampo Oyj:n luottoriski.

Miksi sijoittaa brändiyhtiöihin?

•    Sijoituskoriin valittujen brändiyritysten asema on vahva, ja ne tarjoavat hyvän tuottopotentiaalin suhdanteista riippumatta.
•    Yhtiöt ovat usein omien kategorioidensa markkinajohtajia ja niillä on pitkä ja menestyksekäs historia.
•    Tunnetut  tuotemerkit mahdollistavat tuotteiden hinnoittelun kalliimmiksi ja parantavat siten hinnoitteluvoiman kautta yrityksen kannattavuutta.
•    Brändiyhtiöiden tuotteet ovat tuttuja jokapäiväisestä elämästämme.

Kenelle sijoituskori sopii?

ML Brändiyhtiöt 5/2022 -sjoituskori sopii sinulle, jos haluat sijoittaa tunnettuihin, kansainvälisiin yrityksiin ja uskot amerikkalaisen ja eurooppalaisen osakemarkkinan vahvistuvan seuraavan viiden vuoden aikana, mutta haluat samanaikaisesti suojata pääomaasi kurssilaskulta. Sinun tulee olla valmis pitämään sijoituksesi sijoitusajan loppuun saakka. Sijoituksia suojaa valintasi mukaan 90 %:n (Maltillinen) tai 80% (Tuottohakuinen) pääomasuoja*.

* Pääomasuojaan liittyy Sampo Oyj:n luottoriski.

ML Brändiyhtiöt 5/2022 Turva

  • ML Brändiyhtiöt 5/2022 Turva sopii sinulle, jos haluat mahdollisimman pienen pääomariskin ja lisäksi sijoittaa osakkeisiin
  • Uskot voimakkaisiin liikkeisiin osakkeissa, mutta tyydyt alempaan tuottopotentiaaliin saadessasi suojan pääomalle.

 

ML Brändiyhtiöt 5/2022 Tuotto

  • ML Brändiyhtiöt 5/2022 Tuotto sopii sinulle, jos haluat hyötyä osakkeiden noususta ja lisäksi rajoittaa pääomariskiä
  • Uskot voimakkaisiin liikkeisiin osakkeissa ja olet valmis ottamaan enemmän pääomariskiä saadaksesi hyvää tuottoa osakkeiden noustessa

 

Nimi: Mandatum Life Brändiyhtiöt 5/2022 Tuotto
Salkunhoitaja: Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (Vakuutusyhtiö)
Merkintäaika: 10.4 – 10.5.2017
Sijoitusaika: Noin 5 vuotta (19.5.2017 – 12.5.2022)
Kohdemarkkina: 15 osaketta tasapainoin
Pääomasuoja*: 80 %
Pääomasuojayhtiö: Sampo Oyj
Alustava osallistumisaste: 190 %
Alustava enimmäistuotto: Ei enimmäistuottoa
Osuuden arvon määritys: pankkipäivittäin
Vähimmäissijoitus: 2500 euroa

Esite »
Säännöt »

*) Pääomasuojaan liittyy Sampo Oyj:n luottoriski. Pääomasuoja on voimassa pääomasuoja-aikana edellyttäen, ettei pääomasuojan toteuttamiseksi tarvittavien sijoitusten luotto- tai vastapuoliriski toteudu. Pääomasuoja koskee 80 % sijoituskorin lähtöarvosta eikä kata vakuutuksen kuluja.

Nimi: Mandatum Life Brändiyhtiöt 5/2022 Turva
Salkunhoitaja: Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (Vakuutusyhtiö)
Merkintäaika: 10.4 – 10.5.2017
Sijoitusaika: Noin 5 vuotta (19.5.2017 – 12.5.2022)
Kohdemarkkina: 15 osaketta tasapainoin
Pääomasuoja*: 90 %
Pääomasuojayhtiö: Sampo Oyj
Alustava osallistumisaste: 90 %
Alustava enimmäistuotto: Ei enimmäistuottoa
Osuuden arvon määritys: pankkipäivittäin
Vähimmäissijoitus: 2500 euroa

Esite »
Säännöt »

*) Pääomasuojaan liittyy Sampo Oyj:n luottoriski. Pääomasuoja on voimassa pääomasuoja-aikana edellyttäen, ettei pääomasuojan toteuttamiseksi tarvittavien sijoitusten luotto- tai vastapuoliriski toteudu. Pääomasuoja koskee 90 % sijoituskorin lähtöarvosta eikä kata vakuutuksen kuluja.

Yleistä rakennesijoituksista

Rakennesijoituksessa eli strukturoidussa sijoituskohteessa yhdistyy useimmiten korko-osa ja tuotto-osa. Tuotto-osa voi muodostua esimerkiksi valitun osakemarkkinan kehityksestä. Korko-osa sen sijaan tukee ja suojaa pääomaa.  Korko-osa perustuu tyypillisesti valitun yhtiön luottoriskiin.

Rakennesijoituksen etu on räätälöitävyys. Se on erinomainen lisä useimman sijoittajan salkkuun, sillä rakennesijoituksen voi kohdistaa mihin omaisuuslajiin tahansa. Rakennesijoitus sopii niin tuottohakuiselle kuin maltillisemmallekin sijoittajalle, sillä valittavissa on usein pääomasuojattu vaihtoehto, jonka avulla tuotto-riski-suhdetta voi säätää juuri itselle sopivaksi.

Kun mietit haluatko sijoittaa rakennesijoitukseen, pohdi aina omia tarpeitasi ja riskinottokykyäsi.

Olen maltillinen sijoittaja

Pääomasuoja tarjoaa sijoitukselle turvaa. Pääomasuoja perustuu valitun yhtiön luottoriskiin ja se voi suojata pääoman osittain tai kokonaan. Suoja tarkoittaa, että pääoma säilyy niin kauan kuin valittu yhtiö säilyy maksukykyisenä. Pääomasuoja on tärkeä varsinkin, jos markkinaympäristö on suhdanneherkkä.

Kohde, johon sijoitat. Rakennesijoituksen tuotto on riippuvainen kohde-etuudestaan, esimerkiksi valitun osakemarkkinaindeksin kehityksestä. Jokaisella kohde-etuudella on omat riskitekijänsä ja ne voivat olla taloudellisia, poliittisia tai markkinaolosuhteisiin liittyviä riskejä. Korkeampi riski kohde-etuudessa tuo korkeamman tuotto-odotuksen. Vakaampaan kohde-etuuteen sijoittaminen on vähäriskisempää ja siinä on vastaavasti matalampi tuotto-odotus.

 

Olen tuottohakuinen sijoittaja

Osallistumisaste. Osallistumisaste määrittää, kuinka suurelta osin sijoittaja hyötyy kohde-etuuden kehityksestä. Osallistumisaste voi olla esimerkiksi puolitoista- tai kaksinkertainen. Joskus korkea osallistumisaste tarkoittaa, että sijoituksessa on tuottokatto. Usein yli 100 prosentin osallistumisasteen tuotteissa on ennalta määritelty tuottokatto todennäköisimmän tuoton parantamiseksi.

Sijoitusaika

Kaikissa rakennesijoituksissa on tärkeää huomioida sijoitusaika. Rakennesijoitukset ovat lähtökohtaisesti osta ja pidä -tyyppisiä sijoituksia. Tyypillinen sijoitusaika on noin 3–5 vuotta. Tänä aikana sijoittajan ei suositella luopuvan sijoituksestaan.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.