Jätä varoistasi huolehtiminen ammattilaisille

Allokaatio-sijoituskoreilla säästät ja sijoitat helposti ja vaivattomasti.

Allokaatio-sijoituskorit sopivat sinulle, joka et halua käyttää aikaa tai vaivaa markkinoiden seuraamiseen, vaan jätät varojesi hoitamisen mieluummin ammattilaisille. Määrittelet vain riskitasosi ja tavoitteesi - ja me kerromme, miten säästösi kehittyvät.

Allokaatio-sijoituskoreissa säästöjäsi sijoitetaan eri omaisuuslajeihin. Käytössämme on myös vaihtoehtoisia sijoituskohteita kanssasijoitusperiaatettamme noudattaen, sekä vaihtoehtoja maailmanlaajuisten kumppaneidemme valikoimista.

Allokaatio-sijoituskorit sopivat

  • Yksityishenkilöille ja yrityksille
  • Säännölliseen säästämiseen tai kerralla sopimukseen siirretyn summan kartuttamiseen. Voit kuitenkin nostaa säästöt käyttöösi halutessasi vain muutamassa päivässä (ei koske eläkevakuutuksia)
  • Mandatum Lifen eläke-, ryhmäeläke- tai sijoitusvakuutuksessa sekä kapitalisaatiosopimuksessa oleviin säästöihin

Seuraa säästöjesi kehittymistä verkkopalvelussamme

Näet säästösi verkkopalvelussamme, jossa muutat myös helposti sijoitusstrategiaasi.

Julkaisemme joka kuukausi Allokaatio-sijoituskorin kuukausikatsauksen, jonka voit lukea sähköpostista tai verkkopalvelustamme. Katsauksessa saat tiedon myös kuukauden aikana tehdyistä merkittävistä sijoituskohteiden muutoksista.

Allokaatio-sijoituskorien hinnoittelu

Allokaatio-sijoituskorin hallinnointipalkkio on Korko-strategiassa 0,05 % ja muissa strategioissa 0,15 %.

Valitse itsellesi sopivin
sijoitusstrategia

Voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon viidestä sijoitusstrategiasta. Valintasi riippuu siitä, mikä on tavoitteesi ja kuinka paljon riskiä haluat ottaa: vähäriskisimmässä vaihtoehdossa korkosijoitusten osuus on suurempi, kun taas eniten riskiä sisältävässä vaihtoehdossa säästöjäsi sijoitetaan pääasiassa osakkeisiin.

Jos säästät eläkevakuutukseen, pidämme huolta, että sijoitusstrategiasi muutetaan vähemmän riskilliseksi eläkepäiviesi lähestyessä.

Korko

Haluat välttää riskejä ja arvostat erityisesti turvallisutta säästöjesi hoitamisessa. Sijoituskohteista suurin osa on korkosijoituksia. Suositeltava sijoitusaika on vähintään 2 vuotta.

Säännöt »
Esite »

25

Tavoittelet säästöillesi talletusta parempaa tuottoa, muttet halua säästöjen arvon vaihtelevan voimakkaasti. Suositeltava sijoitusaika on vähintään 2 vuotta.

Säännöt »
Esite »

50

Haluat hyödyntää korko- ja osakesijoituksia säästöjesi kerryttämisessä. Ymmärrät, että sijoitusten arvo voi vaihdella voimakkaastikin lyhyellä aikavälillä. Suositeltava sijoitusaika on vähintään 3 vuotta.

Säännöt »
Esite »

80

Tavoitteenasi on hyvä tuottokehitys, mutta hyväksyt samalla erittäin suurenkin vaihtelun säästöjesi arvossa lyhyellä aikavälillä. Suositeltava sijoitusaika on vähintään 5 vuotta.

Säännöt »
Esite »

Osake

Tärkein tavoitteesi on tuotto, jonka tavoittelussa ammattilaisemme hyödyntävät pääasiassa osakkeita. Kestät hyvinkin suuret vaihtelut säästöjesi arvossa lyhyellä aikavälillä. Suositeltava sijoitusaika on vähintään 5 vuotta.

Säännöt »
Esite »

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä käsittelemme muun muassa sijoittamista, työelämän aiheita sekä omaa arkea ja riskeihin varautumista.