Yrityksen varainhoito

Yrityksen varainhoito

Kasvattavatko yrityksesi ylimääräiset varat arvoaan? Tai edes säilyttävät sen? Varainhoitomme avulla löydät yrityksen varoille vaivattomat, räätälöidyt ratkaisut.

Kun sijoitat viisaasti, turvaat yrityksesi tulevaisuutta ja mahdollistat tulevat investoinnit suhdanteista riippumatta. Jos yritykselläsi on sijoitettavaa varallisuutta tai varat ovat tileillä odottamassa pidemmän tähtäimen investointitarpeita, on ne syytä laittaa töihin tehokkaimmalla mahdollisella tavalla

Tarjoamme yrityksellesi tavoitteisiin sopivat varainhoitopalvelut. Saat sijoitettaville varoille helpon ja joustavan sopimuksen. Määrittelemme ensin yhdessä yrityksesi kassasta tarvittavan käyttöpuskurin, jonka ylittävät varat sijoitetaan tavoitteidesi mukaisesti.

Näin sijoitat yrityksen ylimääräiset varat helposti

Katso videolta kahdessa minuutissa, miten laitat yrityksesi kassaan kertyneet varat tuottamaan.

 

Mielenkiintoinen valikoima eri sijoituskohteita

Varainhoidon asiakkaamme pääsevät nauttimaan ainutlaatuisesta sijoituskohteiden valikoimastamme. Mandatumin varainhoidon kautta pääset sijoittamaan myös kanssasijoitusmallilla samoihin sijoituskohteisiin kanssamme. Näin pääset mukaan myös sellaisiin sijoituskohteisiin, jollaisia on yleensä tarjolla vain suursijoittajille.

Monipuolisesta sijoituskohteiden valikoimasta löydät tavoitteeseesi sopivat sijoituskohteet ja niiden yhdistelmät.

Harkitsetko yrityksesi myyntiä?

Kun olet myymässä yritystäsi tai siirtämässä sitä seuraavalle sukupolvelle, autamme sinua varmistamaan sujuvan omistajanvaihdoksen. Lue lisää palveluistamme yrityksen omistajanvaihdokseen.

Kiinnostuitko?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.