Digitaalinen varainhoito

Tavoittele unelmiasi vaivattomalla sijoittamisen palvelulla. Avaamalla asiakkuuden 31.12. mennessä osallistut 1000 € sijoitussalkun arvontaan.

Digitaalinen varainhoito

Tavoittele unelmiasi vaivattomalla sijoittamisen palvelulla. Avaamalla asiakkuuden 31.12. mennessä osallistut 1000 € sijoitussalkun arvontaan.

tee sijoitussuunnitelma

Digitaalisella varainhoidon palvelulla pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin jo 25 euron sijoituksella.

5 valmista salkkua

Digitaalinen varainhoitajamme kartoittaa sinulle sopivimman allokaatiokorin viiden vaihtoehdon joukosta.

Lue lisää

Ainutlaatuinen tapa hoitaa varallisuuttasi

Sijoitusvarojasi hoidetaan ammattimaisesti ja pitkäjänteisesti. Varoja sijoitetaan kanssasijoitusmallilla myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla.

Seuraa ja sijoita lisää mobiilisti

Pystyt mobiilipalvelusta seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Kuukausittaisen sijoitussumman muuttaminen ja lisäsijoitusten tekeminen on helppoa.

 

Katso mitä digitaalinen varainhoito sisältää:

Näin aloitat digitaalisen varainhoidon:

Tee sijoitussuunnitelma

Sijoittamisen voit aloittaa vaivattomasti jo 10 minuutissa. Digitaalinen varainhoitaja ohjaa sinut läpi sijoitussuunnitelman teon ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Suunnitelman mukainen salkku toteutetaan Mandatumin Allokaatio -sijoituskorilla.

Sijoita

Aloita kuukausisäästäminen valitsemalla sijoitettava summa, vähintään 25 euroa. Voit sijoittaa jatkossa suurempia tai pienempiä summia ja pitää taukoa halutessasi. Sijoittaminen toteutetaan sijoitusvakuutussopimuksena.

Seuraa sijoitustesi kehitystä

Salkkusi kehittymistä voit seurata ML Rahat-mobiilipalvelussa. Sijoitusvarojasi hoidetaan ammattimaisesti, pitkäjänteisesti ja hajauttaen. Varoja sijoitetaan kanssasijoitusmallilla myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla.

Faktoja digitaalisesta varainhoidosta:

Aloita tekemällä itsellesi sijoitussuunnitelma


Käymällä keskustelun virtuaalineuvoja Arvon kanssa, näytämme sinulle keskustelun lopuksi laskelman, minkälaista tuottoa pitkäaikainen kuukausisijoittaminen voisi kohdallasi tarkoittaa. Laskelman tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään. 

Oletko jo asiakas?

Täältä löydät hyödyllistä tietoa digitaalisen varainhoidon asiakkuuteen liittyen.

Lue lisää