Siirry sisältöön

Digitaalinen varainhoito

Palvelu, jossa vaurastumisesi vauhdittajana ovat kanssasijoitusstrategia, sijoitusasiantuntijapalvelut, digitaaliset tapahtumat ja sisällöt – kaikki mobiilisti.

Tutustu tarjoukseen

Digitaalisen varainhoidon kautta pääset sijoittamaan kohteisiin, jotka eivät olisi muuten tavallisen sijoittajan saatavilla – ei pörssissä enteriä painamalla, eikä aina edes tiskin alta pyydettävissä. Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme sellaisia kohteita, joihin sijoitamme myös itse.

Tarjolla on enemmän

5 valmista salkkua

Digitaalinen varainhoitajamme kartoittaa sinulle sopivimman allokaatiokorin viiden vaihtoehdon joukosta.

Ainutlaatuinen tapa hoitaa varallisuuttasi

Sijoitusvarojasi hoidetaan ammattimaisesti, pitkäjänteisesti. Varoja sijoitetaan kanssasijoitusmallilla myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla.

Seuraa ja sijoita lisää mobiilisti

Pystyt mobiilipalvelusta seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Lisäsijoitusten tekeminen on helppoa.

 


Hyödynnä Green Weekin kampanjaetu: 3 % tuottobonus

Tarjoamme uusille sekä nykyasiakkaille tuottobonus-edun 23.-29.11.2020. Saat digitaalisen varainhoidon palvelusta 3 % bonustuoton sijoittamillesi varoille 25 000 euroon asti. Hyödynnä kampanjaetu 23-29.11.2020 välisenä aikana ja sijoitetulle summalle maksetaan 3 % tuottobonus. Varoja tulee säilyttää tilillä vähintään vuoden ajan.

Avaa asiakkuutesi tekemällä ensiksi sijoituskartoitus tai jätä yhteydenottopyyntö, jos haluat kuulla lisää palvelusta asiantuntijaltamme.

Aloita sijoituskartoitus

.

Katso mitä digitaalinen varainhoito sisältää:

Digitaalisesta varainhoidosta pääset nauttimaan yli 2 000 euron kertasijoituksella tai sijoittamalla kuukausittain vähintään 100 euroa.

Aloita digitaalinen varainhoito

Miksi aloittaa digitaalinen varainhoito?

Digitaalisessa varainhoidossa hyödyt Mandatum Lifen voimasta

Digitaalinen varainhoito avaa oven samanlaiseen sijoitustoimintaan kuin mistä useiden miljardien institutionaaliset sijoittajat saavat nauttia. Mandatum Lifen kanssasijoitusmalli tarjoaa asiakkaillemme sijoituskohteita ja etuja, joita konsernimme myös itse hyödyntää.

Kanssasijoittamisen malli auttaa meitä ja asiakkaitamme olemaan levollisempia esimerkiksi poikkeustilanteissa ja markkinoiden laskiessa. Lyhytnäköisillä taktisilla sijoitussalkun muokkauksilla on vähäisempi vaikutus huolellisesti rakennetun sijoitussalkun tuoton muodostumiselle.

Lue lisää Mandatum Lifen kanssasijoittamisen mallista

Sijoituslaskuri


Alla olevalla laskurilla voit tarkastella ja testata erilaisten sijoituskohteiden ennustettua kehitystä antamillasi arvoilla.
Laskuri kertoo, kuinka paljon sijoituksesi tuottaisivat.

Näin aloitat digitaalisen varainhoidon:

 1. Aloita tekemällä sijoituskartoitus

  Digitaalinen varainhoitaja auttaa sinua tekemään tarpeitasi vastaavan sijoitussuunnitelman. Kartoituksen tekeminen kestää vain muutaman minuutin.

 2. Suosittelemme sopivaa sijoitussalkkua

  Kun olet tehnyt kartoituksen, saat sijoitussuunnitelman. Tässä vaiheessa voit vielä kokeilla ja vertailla sijoitusten odotettua kehitystä eri summilla ja sijoitussalkuilla.

 3. Valitse sijoitussalkku ja tee sopimus

  Tämän jälkeen voit jatkaa luomalla tili verkkopalveluumme. Pääset tarkastelemaan sopimusta ja tekemään ensimmäisen sijoituksen.

 4. Aktivoi palvelu ja tee ensimmäinen sijoitus

  Täytä loput tiedot verkkopalvelussa, hyväksy suunnitelma ja tee ensimmäinen maksu. Tämän jälkeen voit keskittyä nauttimana digitaalisen varainhoidon palveluista!