Digitaalinen varainhoito

Avaa vaivaton sijoittamisen palvelu. Pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin sijoituskohteisiin.

Tee sijoitussuunnitelma KOKEILE SIJOITUSLASKURIA

Digitaalinen varainhoito

Avaa vaivaton sijoittamisen palvelu. Pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin sijoituskohteisiin.

Tee sijoitussuunnitelma KOKEILE SIJOITUSLASKURIA
5 valmista salkkua

Digitaalinen varainhoitajamme kartoittaa sinulle sopivimman allokaatiokorin viiden valmiiksi hajautetun vaihtoehdon joukosta.

Ammattimainen tapa hoitaa varallisuuttasi

Kokeneet asiantuntijamme hoitavat varojasi pitkäjänteisesti. Varojasi sijoitetaan kanssasijoitusmallilla myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla.

Pysy ajan tasalla ja tee muutoksia mobiilisti

Seuraa mobiilipalvelussa, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Kuukausittaisen sijoitussumman muuttaminen ja lisäsijoitusten tekeminen on helppoa.

 

Aloita tekemällä itsellesi sijoitussuunnitelma


Käy keskustelu virtuaalineuvoja Arvon kanssa, niin näytämme sinulle minkälaista tuottoa pitkäaikainen kuukausisijoittaminen voisi kohdallasi tarkoittaa. Laskelman tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Katso mitä digitaalinen varainhoito sisältää:

Varainhoidon palveluita tarjoaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö sekä sen asiamiehinä toimivat Mandatum Asset Management Oy ja Mandatum Life Palvelut Oy . Varainhoitosopimus on sijoitussidonnainen vakuutus, jonka tarjoaja on Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Tee sijoitussuunnitelma

Sijoittamisen voit aloittaa vaivattomasti vain 10 minuutissa. Digitaalinen varainhoitaja auttaa sinua sijoitussuunnitelman teossa ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Suunnitelman mukainen salkku toteutetaan Mandatumin Allokaatio -sijoituskorilla.

Sijoita

Aloita kuukausisäästäminen valitsemalla sijoitettava summa. Voit jatkossa muuttaa summaa ja pitää halutessasi taukoa. Sijoittaminen toteutetaan sijoitusvakuutussopimuksena. Huomaathan, että tämä palvelu on tarjolla vain henkilöille, joiden vakituinen asuinpaikka on Suomessa.

Seuraa sijoitustesi kehitystä

Salkkusi kehittymistä voit seurata Mandatum Rahat -mobiilipalvelussa. Sijoitusvarojasi hoidetaan ammattimaisesti, pitkäjänteisesti ja hajauttaen. Varoja sijoitetaan kanssasijoitusmallilla myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla.

Faktoja digitaalisesta varainhoidosta:

Tutustu muihin vaurastumisen ja varautumisen palveluihin:

Itsenäistä sijoittamista

Palkitusta Trader-kaupankäyntipalvelusta löydät kymmeniätuhansia sijoituskohteita osakkeista optioihin 37 eri markkinalta. Uutena asiakkaana käyt kauppaa edullisimmassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin
Henkilökohtaista varainhoitoa

Haluatko jutella sijoitusasiantuntijan kanssa? Haluatko sijoittaa johonkin erikoiskohteistamme? Saat käyttöösi henkilökohtaisen sijoitusasiantuntijan, kun sinulla on sijoitettavaa varallisuutta yli 100 000 euroa. Varaa maksuton keskusteluaika sijoitusasiantuntijan kanssa.

Varaa aika
Yksityisvarainhoitoa

Oma varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä ja perustana on aina sinun tavoitteesi ja kokonaistilanteesi. Rakennamme sinulle parhaiten istuvan sijoitus- ja palvelukokonaisuuden. Henkilökohtaista varainhoitoa saat yli 500 000 euron sijoitusvarallisuudelle.

Tutustu palveluun
Turvaa tärkeimmille

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen aktiivisimmassa elämänvaiheessa, ja kuolema voi koskettaa jokaista. Kun arki pysähtyy, myös talous on kovilla. Vakavan sairauden turva ja henkivakuutus auttavat sinua ja läheisiäsi selviämään taloudellisesti suurimmista vastoinkäymisistä.

Tutustu turviin

M_plus_logo_black.png

Asiakkaana saat enemmän

MandatumPlus-asiakasetuohjelma avaa ovet arvokkaisiin etuihin, jotka ovat saatavilla vain Mandatumin asiakkaille.

Saat nyt asiakasetuna -20 % alennuksen kaikista Aatoksen digitaalisista lakipalveluista. Etu on voimassa toistaiseksi. Löydät tiedon kaikista voimassa olevista MandatumPlus-asiakaseduista kirjautumalla verkkopalveluumme.

Tutustu asiakasetuohjelmaan

Oletko jo asiakas?

Täältä löydät hyödyllistä tietoa digitaalisen varainhoidon asiakkuuteen liittyen.

Lue lisää