Siirry sisältöön

Sijoittaminen

Mandatum Life on pitkäjänteinen sijoittamisen ammattilainen.

Mandatum Life tarjoaa sinulle laajat sijoittamisen ja varainhoidon palvelut. Meiltä löytyy jokaiselle sopiva tapa sijoittaa. Yhdistämme rahan, rahoituksen tarpeen ja parhaat kykymme niin, että lopputuloksesta hyötyvät kaikki.

Mandatum Lifen varainhoidon asiakkaana henkilökohtainen varainhoitajasi perehtyy tavoitteisiisi ja tarpeisiisi. Digitaalisessa varainhoidossa rahojasi hoitavat Mandatum Lifen ammattilaiset. Trader-kaupankäyntipalvelussa pääset käsiksi poikkeuksellisen laajaan sijoitusvalikoimaan maailmanlaajuisesti.

Sijoittamisen palvelut

Kiinnostuitko?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.

Mandatum Life sijoittajana

600x600_lauri_vaittinen.jpg

Lauri Vaittinen

Sijoitusratkaisut-yksikön johtaja

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Emme nojaa sijoitusprosesseissamme vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin, minkä ansiosta pystymme välttämään laumakäyttäytymisen sudenkuopat. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Ketteryys
Ketteryys on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida joustavasti asiakkaidemme erityistarpeet.

Kanssasijoittaminen
Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme usein samoja, ainutlaatuisia kohteita, joihin olemme itse sijoittamassa oman taseemme kautta. Avaamme asiakkaillemme ovia ja käymme niistä yhdessä eteenpäin.

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen on oleellinen osa koko sijoitusprosessiamme. Uskomme, että vastuullisesti toimiviin yhtiöihin sijoittaminen on pitkällä aikavälillä tuottavampaa. Se mikä on oikein, on myös tuottavaa.

Mandatum Lifelle jälleen paras yleisarvosana vastuullisen sijoittamisen periaatteita mittaavassa PRI-arviossa

Mandatum Life on saavuttanut jälleen parhaan yleisarvosanan (A+) YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteiden eli PRI:n (Principles for Responsible Investment) vuoden 2020 arvioinnissa.

Lue lisää

.