Joka viides

Yrittäjä, joka viides meistä sairastuu vakavasti ennen 65 vuoden ikää*. Useimmat selviävät, mutta arki pysähtyy. Vuoden palkkaa vastaava kertakorvaus turvaa arjen ja antaa rauhaa keskittyä toipumiseen.

Joka viides
Yrittäjä, joka viides meistä sairastuu vakavasti ennen 65 vuoden ikää*. Useimmat selviävät, mutta arki pysähtyy. Vuoden palkkaa vastaava kertakorvaus turvaa arjen ja antaa rauhaa keskittyä toipumiseen.

Laske vakavan sairauden turvan hinta sinulle

Turvaa vakavien sairauksien varalle - Mandatum Life
30 000 €

Suosittelemme summaa, joka kattaa vuoden tulonmenetyksen. Voit halutessasi muuttaa summaa.

Eli oletko käyttänyt tupakkatuotteita viimeisen 12 kk aikana?

Kertakorvauksesi*:

30 000 €

Hinta / kk

6,10 €

Saat koko kertakorvauksen verottomana, kun sinulla on todettu vakuutusehdoissa määritelty vakava sairaus (esim. syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus) tai suoritettu toimenpide. Voit käyttää rahat niin kuin itse haluat. Kertakorvaus ei vähennä muita saamiasi korvauksia.

* Esimerkki on laskettu olettaen, että vakuutetun terveydentilasta ei aiheudu maksunkorotuksia. Mahdollinen tupakkatuotteiden käyttö nostaa turvan maksua. Turvan maksut nousevat vakuutetun iän myötä voimassaoloaikana. Maksujen laskutustiheys voi olla 1–4 krt/v.

Kyllä.
Ottakaa yhteyttä minuun

ja tehkää ehdotus vakavan sairauden turvastani.

tai soita ja kysy lisää 0200 31190

ma–to 8–18, pe 8–17 (pvm/mpm)

Kiitos

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään huomenna tai heti seuraavana arkipäivänä.

Voit myös soittaa meille
ma–to 8–18 ja pe 8–17
0200 31190
(pvm/mpm)

* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin
tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri).

Näin vakavan sairauden turva toimii

  • Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden diagnoosia tai suoritettua toimenpidettä vastaan.
  • Voit käyttää rahat juuri niin kuin itse haluat.
  • Korvaukseen oikeuttavia sairauksia ja toimenpiteitä ovat: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto.
  • Voit ottaa turvan, jos olet 20–64-vuotias.
  • Oston yhteydessä sinun tulee täyttää selvitys omasta terveydentilastasi.
  • Turva tulee voimaan 90 päivän kuluttua sen ottamisesta ja päättyy, kun sinulle on maksettu korvaus tai viimeistään kun täytät 65 vuotta.
  • Turva jatkuu 10 vuoden voimassaoloajan jälkeen automaattisesti seuraavat 10 vuotta edellyttäen, että turvaa on jatkamishetkellä edelleen tarjolla Mandatum Lifessa. Turva jatkuu ilman terveysselvitystä myynnissä olevan turvan ehdoin ja hinnoin. Turvan voi päättää milloin vain.

Kata kaikki vakavimmat riskit

Yrittäjänä huolehdit itse omasta sosiaaliturvastasi, ja taloudelliset vastuusi ovat usein suurempia kuin palkansaajalla. Jos arkesi pysähtyy vakavaan sairastumiseen tai työkyvyttömyyteen, voi pysähtyä paljon muutakin, kuten tulot ja yritystoiminta.

Voit ottaa vakavan sairauden turvan erillisenä vakuutuksena, mutta suosittelemme sitä osaksi Yrittäjän Turva -pakettia. Yrittäjän Turvaan kuuluvat vakuutukset antavat taloudellista suojaa vakavimpien riskien varalta – erityisesti niiden, jotka kohdistuvat omaan terveyteesi.

YEL-työtulo on yrittäjän sosiaaliturvan perusta ja siksi on tärkeää pitää työtulo oikealla tasolla. Yrittäjän Turvalla täydennät lakisääteistä sosiaaliturvaasi. Näin varmistat elintasosi sekä läheistesi toimeentulon ja yrityksen toiminnan jatkuvuuden, jos sairastut, joudut työkyvyttömäksi tai menehdyt.

Yrittäjän Turva

Vakuuta itsesi ja ole hengessä mukana

Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset artikkelit henkilöstön palkitsemisesta suoraan sähköpostiisi.