Yrittäjä, tiedäthän todellisen arvosi?

Oletko laskenut mitä lyhytaikainen työkyvyttömyys tarkoittaisi sinulle tai yrityksellesi?
Entä jos työkyvyttömyys olisi pysyvä?

Yrittäjän työpanos on usein yritykselle elintärkeä, ja lyhytkin poissaolo näkyy suoraan yrityksen tuloksessa. Kun varaudut työkyvyttömyyden varalta, turvaat myös perheesi toimeentulon.

Yrittäjän vapaaehtoisten työkyvyttömyysturvien avulla saat turvaa  lyhytaikaisen ja pysyvän työkyvyttömyyden varalta.

Lyhytaikainen työkyvyttömyys

Kun joudut sairauden tai tapauturman vuoksi jäämään joksikin aikaa töistä pois, saat Kelasta sairauspäivärahaa. Sairauspäivärahan määrä lasketaan itse määrittelemäsi YEL-työtulon perusteella.

Yrittäjän YEL-työtulo on usein määritelty liian alhaiselle tasolle, eikä Kelan päivärahan määrä riitä kattamaan toivottua toimeentuloa työkyvyttömyysjakson aikana.

Mandatum Lifen lyhytaikaisen työkyttömyyden turvasta saat sovitun täydennyksen päivärahaasi kaikilta omavastuuajan ylittäviltä työkyvyttömyyspäiviltä.

Turva päättyy viimeistään, kun täytät 60 vuotta.

Pysyvä työkyvyttömyys

Jos joudut pysyvästi työkyvyttömäksi sairauden tai tapaturman takia, saat YEL-työtuloosi perustuen työkyvyttömyyseläkettä. Pysyvän työkyvyttömyyden turvalla täydennät työkyvyttömyyseläkeesi määrä, joka on vain harvoin yli 50 % työtulostasi.

Vakuutuksesta maksetaan kertakorvauksena sovittu korvaussumma sinulle itsellesi tai yrityksellesi. Turvan suuruuden voit valita itse. Järkevä korvaussumma kattaa yleensä omat ja yrityksesi velat ja vastuut sekä turvaa yritystoiminnan jatkumisen ja toimeentulosi.

Pysyvän työkyvyttömyyden toteaminen vaatii vähintään vuoden jatkuneen yhtäjaksoisen työkyvyttömyyden. Turva päättyy viimeistään, kun täytät 65 vuotta.

Laske pysyvän työkyvyttömyyden turvan hinta sinulle

Täydennä alle tietosi ja haluamasi korvaussumma, niin näet kuukausihinnan sinulle riittävälle pysyvän työkyvyttömyyden turvalle. Turvan hinta on laskettu alle 10 henkeä työllistäville yrityksille. Mikäli yrityksesi työllistää yli 10 henkilöä, kysy yrityksellesi räätälöityä tarjousta.

Suosittelemme summan kattavan lainasi ja kahden vuoden tulosi.

Täytä yhteystietosi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme sinulle keskustelun jälkeen tarjouksen pysyvän työkyvyttömyyden turvasta.

Kiitos yhteydenotostasi.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen siitä, että olemme vastaanottaneet viestisi. Otamme sinuun yhteyttä kahden vuorokauden kuluessa.

Autamme sinua varautumaan myös muihin elämäsi taloudellisiin riskeihin.

Turvan hintaesimerkki on suuntaa-antava ja se on laskettu antamasi ikätiedon perusteella. Esimerkki on laskettu olettaen, että vakuutetun terveydentilasta ei aiheudu maksunkorotuksia ja vakuutus voidaan vakuutetulle myöntää. Turvan maksut nousevat vakuutetun iän myötä turvan voimassaoloaikana. Maksujen laskutustiheys voi olla 1-4 krt/v. Turvan hakemiseksi sinun tulee antaa selvitys terveydentilastasi. Selvityslomakkeen saat asiakaspalvelustamme.

Turvan hinta

€/kk

Jäädessäsi pysyvästi työkyvyttömäksi saat euron kuukausimaksulla kertakorvauksena:

Korvaus

100000

Vakuuta itsesi ja ole hengessä mukana

Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Tutustu tarkemmin Yrittäjän Turvaan

Yrittäjän Turvalla turvaat itsesi ja perheesi talouden. Lue lisää esitteestä ja tuoteselosteesta.

Yrittäjän Turva

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset artikkelit henkilöstön palkitsemisesta suoraan sähköpostiisi.