Yrittäjän eläke

On aika nauttia siitä, että on aikaa.

Yrittäjän koko työuraan perustuva eläke on keskimäärin 1 270 euroa kuukaudessa. Pelkkä yrittäjäeläke jää vain 420 euroon. Yrittäjät arvioivat eläkkeen perustana oleva YEL-työtulon usein liian matalaksi. (ETK 2014)

YEL-työtulo on tärkeää asettaa järkevälle tasolle, jotta perusta eläkkeellesi on kunnossa. Useimmille yrittäjille lakisääteinen eläke ei kuitenkaan riitä tarjoamaan totuttua elintasoa eläkevuosiksi, varsinkaan kun eläkejärjestelmän muutokset ovat nostaneet eläkeikää ja pienentäneet eläketasoja.

Varmista, että saat riittävät säännölliset tulot myös yrittäjäuran jälkeen. Lue alta vaihtoehdoistamme.

Ryhmäeläkevakuutus

Eläkepäiviin kannattaa panostaa jo tänään. Yrittäjänä voit ryhmäeläkevakuutuksen avulla huolehtia omasta ja avainhenkilöidesi tai koko henkilöstön eläketurvan täydentämisestä.

Vakuutuksen maksut ovat vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa, eikä niitä katsota vakuutetun palkaksi.

Varainhoidon palvelut

Voit turvata tulevaisuuttasi myös säästämällä pitkäjänteisesti tai laittamalla kertyneet ylimääräiset varat kerralla tuottamaan. Teemme sinulle paremman suunnitelman varallisuutesi kasvattamiseen.

Voit valita, hoitaako varojasi sijoitusammattilainen vai haluatko tehdä sijoituspäätökset itse. Yli 250 000 euron sijoitettavan varallisuuden hoitoon tarjoamme kattavat varainhoidon palvelut.

Yrittäjän Lisäeläke

Yrittäjän Lisäeläke tuo sinulle turvaa taloudellisesti järkevällä tavalla sekä varmistaa eläkepäiviesi toimeentulon. Näin voit yrittäjänä elää juuri sellaista elämää, josta unelmoit ja jonka ansaitset.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset artikkelit henkilöstön palkitsemisesta suoraan sähköpostiisi.