Henkilökohtaista varainhoitoa

Henkilökohtaisen varainhoidon palvelumme ovat yli 250 000 euron sijoitusvarallisuudelle.

Saat meiltä paremman suunnitelman varoillesi. Varallisuutesi hoitamisessa huomioidaan aina tämänhetkinen tilanteesi sekä tulevaisuuden suunnitelmasi. Meillä sijoitat vakuutussopimuksessa, mikä on sinulle helppoa ja joustavaa.

Osana Sampo-konsernia hyödyt myös Pohjoismaisen johtavan sijoittajan osaamisesta ja yhteyksistä sekä sijoituskohteista, joita tarjotaan vain harvoille. Myös kumppanimme BlackRockin, maailman suurimman varainhoitotalon, sijoituskohdevalikoima on käytettävissäsi.

Olemme tuottavan ja turvaavan sijoittamisen ammattilaisia. Yli 80 sijoittamisen ammattilaista palvelevat sinua eri puolella Suomea.

Valitse tapasi vaurastua

Mandaattivarainhoidossa varojasi hoitaa sijoitusammattilainen

Mandaattivarainhoidossa hyödyt näkemyksestämme ja ammattitaidostamme ilman, että joudut itse osallistumaan sijoituspäätösten tekoon. Määrittelet henkilökohtaisen varainhoitajasi kanssa sinulle sopivan sijoitusstrategian ja riskitason, jonka mukaisesti hoidamme varojasi.

Tavoittelemme sijoituksillesi vakaata tuottoa pitkällä aikavälillä. Se tarkoittaa vallitsevaan markkinaympäristöön sovitettua riskien valintaa ja tarvittaessa myös nopeaa reagoimista markkinoiden muutoksiin. Mandaattivarainhoito toteutetaan vakuutussopimuksessa.

 • Henkilökohtainen varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä yhdessä sopimallanne tavalla.
 • Hyödyt vakuutussopimuksesta, jossa sijoituskohteiden vaihtaminen ja painotusten muuttaminen on vaivatonta ja verotuksellisesti järkevää.
 • Juridiset neuvonantajapalvelut sijoitustesi ja henkilökohtaisen taloutesi hoitamiseen.
 • Voit seurata sijoituksiasi verkkopalvelussamme tai varainhoidon mobiilipalvelusta.
 • Varainhoitoraportti vähintään neljä kertaa vuodessa.

Konsultoivassa varainhoidossa teet päätökset itse

Konsultoivassa varainhoidossa nautit kokeneiden asiantuntijoidemme sijoitusosaamisesta ja suosituksista, mutta teet lopulliset sijoituspäätökset itse.

Sijoittamalla BlackRockin iShares-indeksituotteisiin meillä yhdistät indeksisijoittamisen ja vakuutussijoittamisen hyödyt. Tarjoamme säännöllisesti myös markkinatilanteeseen sopivia rakennesijoituksia sekä erikoiskohteita.

 • Henkilökohtaiselta varainhoitajaltasi saat tietoa markkinatapahtumista ja uusista sijoituskohteista.
 • Hyödyt vakuutussopimuksen eduista: sijoituskohteiden vaihtaminen ja allokaatioiden muuttaminen on vaivatonta ja verotuksellisesti järkevää.
 • Voit valita laajasta sijoituskohdevalikoimasta haluamasi kohteet. Tarjoamme myös kumppaneiden sijoitustuotteita ja voit sijoittaa suoraan arvopapereihin.
 • BlackRockin iSharesin yli 700 ETF:n valikoima ja globaalin markkinajohtajan osaaminen.
 • Juridiset neuvonantajapalvelut sijoitustesi ja henkilökohtaisen taloutesi hoitamiseen.
 • Voit seurata sijoituksiasi verkkopalvelussamme tai varainhoidon mobiilipalvelusta.
 • Varainhoitoraportti vähintään neljä kertaa vuodessa.

Sijoittaminen vakuutussopimuksessa

Sijoittaminen vakuutussopimuksessa sopii niin säästämiseen kuin sijoittamiseen, oman varallisuuden kasvattamiseen ja hoitamiseen sekä läheisten taloudellisen turvan parantamiseen. Varainhoitopalvelumme toteutetaan vakuutussopimuksessa, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa sijoituskohteita ja nostaa sijoittamasi pääoman ilman verovaikutusta. Voit nostaa varoja sopimuksesta ilman veroseuraamuksia niin kauan kuin pääomaa riittää. Maksat pääomatuloveroa tuotosta vasta, kun nostat tuottoa*. Mahdolliset lisäsijoitukset lisätään aina pääomaan.

*) Verotusta koskevat tiedot perustuvat 1.1.2015 voimassa olevaan lainsäädäntöön. Mandatum Life ei vastaa verotukseen mahdollisesti tulevista muutoksista.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.