Turvaa vakavien sairauksien varalle - Mandatum Life

Joka viides

Joka viides meistä sairastuu vakavasti ennen 65 vuoden ikää*. Useimmat selviävät, mutta arki pysähtyy. Siinä tilanteessa vuoden palkkaa vastaava kertakorvaus turvaa arjen ja antaa rauhaa keskittyä toipumiseen. Laske, miten voit pitää oman arkesi mahdollisimman ennallaan, jos vakava sairaus yllättää sinut.

* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri).

Suosittelemme sinulle kertakorvaussummaa:

30 000 €

Suosittelemme summaa, joka kattaa vuoden tulonmenetyksen. Voit halutessasi muuttaa summaa.

Eli oletko käyttänyt tupakkatuotteita viimeisen 12 kk aikana?

Turvasi hinta / kk *

6,10 €

Kertakorvauksesi:

30 000 €

Saat koko summan verottomana kertakorvauksena, kun sinulla on todettu vakuutusehdoissa määritelty vakava sairaus (esim. syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus) tai suoritettu toimenpide. Voit käyttää rahat niin kuin itse haluat. Kertakorvaus ei vähennä muita saamiasi korvauksia.

Kyllä. Ottakaa yhteyttä minuun

Haluan heti ehdotuksenne vakavan sairauden turvasta.

tai soita ja kysy lisää 0200 31100

ma–to 8–18, pe 8–17 (pvm/mpm)

Kiitos

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään huomenna tai heti seuraavana arkipäivänä.

Voit myös soittaa meille
ma-to 8-18 ja pe 8-17
0200 31100
(pvm/mpm)

Elämä kantaa

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Kesken työuran, kun vastuita on paljon: kodista, lapsista, läheisistä, arjen pyörittämisestä. Kun ajateltavaa on paljon, niin yksinkertainen ja selkeä kertakorvaus vähentää huolia. Vuoden palkkaa vastaava summa antaa sinulle aikaa järjestää arkea ja elämää uudestaan, omilla ehdoillasi.

Näin vakavan sairauden turva toimii

  • Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden diagnoosia tai suoritettua toimenpidettä vastaan.
  • Voit käyttää rahat juuri niin kuin itse haluat.
  • Korvaukseen oikeuttavia sairauksia ja toimenpiteitä ovat: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto.
  • Voit ottaa turvan, jos olet 20–64-vuotias.
  • Oston yhteydessä sinun tulee täyttää selvitys omasta terveydentilastasi.
  • Turva tulee voimaan 90 päivän kuluttua sen ottamisesta ja päättyy, kun sinulle on maksettu korvaus tai viimeistään, kun täytät 65 vuotta.
  • Turva jatkuu 10 vuoden voimassaoloajan jälkeen automaattisesti seuraavat 10 vuotta edellyttäen, että turvaa on jatkamishetkellä edelleen tarjolla Mandatum Lifessa. Turva jatkuu ilman terveysselvitystä myynnissä olevan turvan ehdoin ja hinnoin. Turvan voi päättää milloin vain.

Vakuuta itsesi ja ole hengessä mukana

Lahjoitamme kaikkien uusien riskivakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan lasten ja nuorten tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Vuodessa yli 1 000 lasta tai nuorta saa tapaturmavakuutuksen.
Lue lisää yhteistyöstämme Tukikummit-säätiön kanssa

Tutustu tarkemmin Optimi-henkilövakuutukseen

Elämässä parasta on sen yllätyksellisyys. Ainutlaatuisuus ja hauskuus. Avullamme turvaat elämäsi taloudelliset riskit – ja nukut yösi paremmin.

Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi iso asuntolaina. Jo lyhytaikainen ansiotulon menetys tai ylimääräiset kulut voivat horjuttaa perheen taloudellista tilannetta.

Mandatum Lifen Optimi on joustava ja yksilöllinen henkilövakuutus, jonka avulla täydennät lakisääteistä vakuutusturvaasi ja helpotat omaa ja läheistesi huomista vakavan sairauden, työkyvyttömyyden ja kuolemantapauksen varalta. Vakuutustarpeesi riippuu aina elämäntilanteestasi – olethan siis yhteydessä, niin kerromme lisää.

(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

(avaa yhteydenottolomake)

Näillä sivuilla olevat tuotteita ja palveluita koskevat tiedot on esitetty yleisluonteisesti eikä niitä ole pidettävä tarjouksena tai kehotuksena sijoitus- tai muun vakuutusta koskevan päätöksen tekemiseen. Asiakkaan tulee perehtyä huolellisesti tuotteiden ja palveluiden ehtoihin ja esitteisiin sekä tarvittaessa hankkia lisätietoja ennen yksittäisen sijoitus- tai muun vakuutusta koskevan päätöksen tekemistä. Lainsäädäntöä ja verotusta koskevat tiedot perustuvat Mandatum Lifen käsitykseen voimassa olevasta lainsäädännöstä ja verotuskäytännöstä. Internet-sivut sisältävät immateriaalioikeudellisesti suojattua aineistoa. Kaikki oikeudet pidätetään. Tutustu tarkemmin »