Kokemuksia Palkkiorahastosta – iDiD

”Kun yritys alkoi tuottaa tulosta, halusimme, että se näkyy myös hyvien työntekijöidemme rahapussissa.

Juha Ollikainen, ohjelmistoarkkitehti, osakas, iDiD

Kokemuksia Palkkiorahastosta – iDiD

”Kun yritys alkoi tuottaa tulosta, halusimme, että se näkyy myös hyvien työntekijöidemme rahapussissa.

Juha Ollikainen, ohjelmistoarkkitehti, osakas, iDiD

iDiD on Suomen nopeimmin kasvava infonäyttöjärjestelmä. Vuoden 2019 lopussa tamperelaisyritykseen perustettiin Palkkiorahasto.

Palkkiorahaston hyödyt

TOIMINNANOHJAUS

Palkitsemismalli ja rahasto kannustavat henkilöstöä toimimaan yrityksen etujen mukaisesti.

SITOUTUMINEN

Rahasto vahvistaa henkilöstön sitoutumista yritykseen.

TOIMINTAMALLI

Rahastointi tarjoaa veroetuja ja työntekijöille parempia palkkioita.

Tamperelainen iDiD on vuonna 2005 perustetun Connecting Talents Oy:n aputoiminimi. iDiD kehittää ja markkinoi infonäyttöjen sisällönhallintaan tarkoitettua iDiD-järjestelmää ja työllistää 12 henkeä.

Yrityksen kasvettua ja tilikausien käännyttyä plussalle yrityksen osakas Juha Ollikainen alkoi miettiä ja selvittää erilaisia palkitsemisvaihtoehtoja, joilla yrityksen menestystä saataisiin jaettua myös työntekijöille.

Palkkiorahasto tuntui vastaavaan iDiDin tarpeisiin ja keskusteluissa Mandatum Lifen kanssa rahastolle päädyttiin rakentamaan yksinkertainen ja toimiva voittopalkkiojärjestelmä, jonka perusteella koko henkilöstölle maksetaan rahastoon palkkioita yrityksen tuloksen perusteella.

”Mandatum Life tekin meille hyvän ehdotuksen palkisemisjärjestelmästä rahaston pohjaksi ja kilpailutuksen jälkeen myös palvelumalli ja hinnoittelu vakuuttivat”, Ollikainen sanoo.

”Saimme rahaston pystyyn parissa viikossa ja nopea reagointi oli prosessin aikana todella iso apu. Nyt kun rahasto on jo toiminnassa, saamme edelleen Mandatum Lifelta hyvät ohjeet kaikista hoidettavista asioista”.

iDiDissä tehdään töitä tehokkaasti pienellä porukalla, joten jokainen on tärkeä tekijä. Yritys haluaa pitää henkilöstöä hyvää huolta ja varmistaa, että he viihtyvät töissä pitkään. Tätä tehtävää palvelee myös uusi palkkiomalli ja Palkkiorahasto.

Lue lisää Palkkiorahastosta

Kiinnostuitko?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Tapaamisessa käymme läpi palkitsemisen nykytilanteen yrityksessäsi ja selvitämme, miten palkkiorahasto sopii osaksi organisaation palkitsemisen kokonaisuutta.

  3. Saat meiltä tarjouksen

    Laadimme suunnitelman rahaston perustamisesta ja tarjouksen konsultointi-, perustamis- ja hallinnointipalvelustamme.