Osakekannustinjärjestelmät

Osakekannustinjärjestelmät

Laaja kokonaisuus

Mandatum tarjoaa markkinoiden laajimman palkitsemisen kokonaisuuden, jonka uusimpana osana on osakepohjainen palkitseminen.

Palkitse vaikuttavasti

Osakepohjainen palkitseminen on tehokas keino motivoida yrityksen avainhenkilöitä ja ohjata toimintaa tavoiteltuun suuntaan.

Mukautuva

Osakepohjainen palkitseminen kohdistuu usein pörssiyhtiöiden johtoon, mutta myös muuta henkilöstöä voidaan motivoida ja sitouttaa osakekannustinjärjestelmän avulla listatuissa ja listaamattomissa yrityksissä.


Tiesitkö, että?
 • Rahallinen palkitseminen on tutkitusti paras motivaatiotekijä.
 • Tulosperusteiset palkitsemisjärjestelmät ovat yksi parhaista keinoista tukea yrityksen strategian toteutusta ja arvonluontia.
 • Jopa 36 prosenttia työntekijöistä olisi valmiita pienempään peruspalkkaan, jos tulospalkkioiden avulla olisi mahdollista päästä aiempaa suurempaan kokonaisansioon.

Osakekannustinjärjestelmät osana palkitsemisen kokonaisuutta

Yritys voi suunnitella ja toteuttaa koko palkitsemisen kokonaisuuden Mandatumin kanssa. Palkitsemisen kokonaisuus rakennetaan tukemaan yrityksesi strategian ja tavoitteiden toteutumista. Mandatum toteuttaa sekä johdon ja avainhenkilöiden osakepohjaiset kannustinjärjestelmät että koko henkilöstön palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmät. Pitkän aikavälin kannustinjärjestelmä voidaan toteuttaa osakepohjaisen kannustinjärjestelmän lisäksi käteispohjaisena.

Mandatum Incentivesin toimitusjohtaja Tapio Tolvanen: ”Uskomme, että yhtiön strategian toteutus ja arvonluonti onnistuvat parhaiten, kun osakkeenomistajien, johdon ja henkilöstön intressit ovat samansuuntaiset. Strategian toteutukseen ja osakkeen arvon nousuun kytketyt osakepohjaiset pitkän aikavälin kannustinjärjestelmät ovat hyvä tapa yhtenäistää näitä."

Haluan keskustella palkitsemisesta

Haluatko keskustella osakepohjaisesta palkitsemisesta?

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Olemme sinuun yhteydessä, niin keskustellaan osakepohjaisesta palkitsemisesta. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Käymme läpi palkitsemisen nykytilanteen yhtiössänne ja selvitämme, miten osakekannustinjärjestelmä sopii osaksi organisaation palkitsemisen kokonaisuutta.

 3. Saat meiltä tarjouksen

  Laadimme yrityksesi tarpeisiin sopivan suunnitelman henkilöstön palkitsemisen kokonaisuuden tai osakepohjaisen palkitsemisen kehittämisestä organisaatiossasi.

Osakepohjaisen palkitsemisen asiantuntijat:

Tapio Tolvanen
toimitusjohtaja, Mandatum Incentives
p. 040 533 9474
tapio.tolvanen(at)mandatumlife.fi
Antti Heikkilä
Legal Councel, Mandatum Incentives
p. 040 551 9299
antti.heikkila(at)mandatumlife.fi
Marju Simpanen
johtaja, Mandatum Incentives
p. 040 541 6983
marju.simpanen(at)mandatumlife.fi