Yritysten palkitsemisen kokonaisuus yhdestä paikasta

Yritysten palkitsemisen kokonaisuus yhdestä paikasta

Olemme ostaneet suomalaisen Nordhavenin osakekannustinjärjestelmiin liittyvän liiketoiminnan.

Kaupan myötä vahvistamme asemaamme Suomen johtavana palkitsemisen palveluita tarjoavana yrityksenä, jolla on markkinoiden laajin palkitsemisen kokonaisuus.

Yrityksillä on jatkossa mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa koko palkitsemisen kokonaisuus yhden kumppanin – eli meidän kanssamme.

Arvioimme yhdessä, millainen palkitsemisen kokonaisuus tukee parhaiten yrityksesi strategian ja tavoitteiden toteutumista. Voimme suunnitella ja toteuttaa sekä johdon ja avainhenkilöiden osakepohjaiset kannustinjärjestelmät että koko henkilöstön palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmät. Tuloksena on toimiva kokonaisuus, joka elää ajassa yrityksesi tilanteen mukaan.

Osakepohjainen palkitseminen on perinteisesti kohdistunut pörssiyhtiöiden johtoon, mutta nykyään osakepohjaisella palkitsemisella motivoidaan ja sitoutetaan lisääntyvässä määrin myös muita avainhenkilöitä ja koko henkilöstöä sekä listatuissa että listaamattomissa yrityksissä.

”Uskomme, että yhtiön strategian toteutus ja arvonluonti onnistuvat parhaiten, kun osakkeenomistajien, johdon ja henkilöstön intressit ovat samansuuntaiset. Strategian toteutukseen ja osakkeen arvon nousuun kytketyt osakepohjaiset pitkän aikavälin kannustinjärjestelmät ovat hyvä tapa yhtenäistää näitä”, sanoo Mandatum Incentivesin toimitusjohtaja Tapio Tolvanen.


Tiesitkö, että?
 • Rahallinen palkitseminen on paras motivaatiotekijä
 • Tulosperusteiset palkitsemisjärjestelmät ovat yksi parhaista keinoista tuoda yrityksen strategia käytäntöön.
 • Jopa 36 prosenttia työntekijöistä olisi valmiita pienempään peruspalkkaan, jos tulospalkkioiden avulla olisi mahdollista päästä aiempaa suurempaan kokonaisansioon.

 

Mandatumin palkitsemisen kokonaisuus

Mandatumilla on todella kokeneita palkitsemisen asiantuntijoita!

Saamme lisävahvistusta, kun Nordhavenin pitkän linjan palkitsemisen ammattilaiset siirtyvät Mandatumiin.

Nordhavenista Mandatumiin siirtyvällä tiimillä yli 20 vuoden kokemus kannustinjärjestelmien suunnittelusta kansainvälisiin yhtiöihin, kattaen yli 50 maata.

Sinua palvelevat Mandatumilla jatkossa uudet ja vanhat mandatumilaiset. Saammeko esitellä heistä osan?

Tapio Tolvanen
Tapiolla on yli 20 vuoden kokemus palkitsemisen lisäksi mm. erilaisista fuusioprojekteista. Hän on toiminut lukuisten suurten yritysten neuvonantajana esimerkiksi osakekannustinjärjestelmien suunnitteluun ja implementointiin liittyen.
Antti Heikkilä
Antilla on 20 vuoden kokemus pitkän aikavälin kannustinjärjestelmistä (LTI), erityisesti niihin liittyvistä oikeudellista ja verotuksellisista näkökulmista. Hän on laatinut ehdot, osallistumis- ja päätösasiakirjat sekä muun dokumentaation useisiin kannustinjärjestelmiin sekä pörssiyhtiöille että listaamattomille yrityksille.
Marju Simpanen
Marjulla on yli 10 vuoden kokemus johdon ja avainhenkilöiden palkitsemisesta. Hänellä on lisäksi kokemusta yrityskauppajärjestelyistä, HR:stä ja sijoittajasuhteista.
Kiisa Hulkko-Nyman
Kiisalla on 20 vuoden kokemus palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmien kehittämisestä. Hän on väitellyt tulospalkkiojärjestelmien vaikuttavuuteen liittyvistä tekijöistä vuonna 2016 ja kehittänyt yli 100 yrityksen ja organisaation palkitsemisjärjestelmiä.
Sini Jämsén
Sinillä on yli 15 vuoden kokemus palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmien kehittämisestä. Hän on väitellyt palkkausjärjestelmäuudistuksesta vuonna 2018 ja vastaa Mandatumissa Palkkavaaka -tuoteperheestä.
Mari Huuhtanen
Marilla on yli 15 vuoden kokemus palkkaus- ja palkitsemisteemojen parissa työskentelystä asiantuntijana ja tutkijana. Hän on työskennellyt näiden teemojen parissa niin yksityisen kuin julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

Kiinnostuitko?

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tilanteen ja henkilöstön palkitsemiseen liittyvät tarpeet.

 3. Saat meiltä tarjouksen

  Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin sopivan suunnitelman henkilöstön palkitsemisen kokonaisuuden tai tietyn palkitsemisjärjestelmän kehittämisestä organisaatiossasi.