Menestyvä liiketoimintamme etsii vahvistuksia

Haluatko olla mukana kehittämässä Suomen innovatiivisimpia ja edistyksellisimpiä finanssipalveluita yhdessä Suomen parhaista työpaikoista?

Etsimme kehitystehtäviimme uusia kykyjä tukemaan kasvuamme, ja luomaan ratkaisuja kaikille liiketoiminnoillemme. Haemme sekä kykynsä osoittaneita osaajia että tulevaisuuden lupauksia tuomaan uusia ajatuksia, haastamaan vallitsevia ratkaisuja ja luomaan uutta yrityskulttuuria. Pääset työskentelemään itsenäisissä tiimeissä, joissa riittää vapautta, vastuuta, ja runsaasti kehitysmahdollisuuksia. Tiimimme kootaan kehittämiskohteen mukaan eri osaamisalueiden ammattilaisista.

Mandatum Life on työpaikkana nopealiikkeinen ja innovatiivinen. Tuomme markkinoille jatkuvasti uusia digitaalisia ratkaisuja ja kehitämme olemassa olevia palveluita yli yksikkörajojen, tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Kokeilemme uusia ratkaisuja ennakkoluulottomasti.

Roolistasi riippuen tulet työskentelemään esimerkiksi ketterän kehityksen, mobiiliapplikaatioiden, AI-sovellusten tai Mandatum Trader -kaupankäyntipalvelun parissa.

Mandatum Life on Suomen arvostetuimpia ja vakavaraisimpia yhtiöitä. Tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi varainhoidon, henkivakuuttamisen ja palkitsemisen palveluita. Mandatum Life on osa menestyvää Sampo-konsernia, ja resurssimme ovat tämän mukaiset.

Katso avoimet työpaikkamme alta, ja hae tehtäviin 31.1.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

 

 

Oletko etsimämme osaaja?

Solution Architect

Työssäsi kehität sovellusarkkitehtuuriamme liiketoiminnan tarpeisiin. Hallitset monipuoliset tekniset kokonaisuudet ja käytännön full stack -ratkaisujen toteutuksen, pääasiallisina välineinä Vue.js, AngularJS, Java ja Spring-sovelluskehys OpenShift-konttiympäristössä. Kykenet tuomaan arkkitehtuurinäkemyksesi SAFe-prosessiin järjestelmien koko elinkaaren aikana. Emme edellytä aiempaa finanssialan kokemusta.

Lisätietoja: Taisto Unho, taisto.unho@mandatumlife.fi, +358 40 541 6494

Hae »

Solution Developer

Työssäsi kehität nykyaikaisia verkko- ja mobiiliratkaisuja ketterin kehitysmenetelmin. Hallitset käytännön full stack -ratkaisujen toteutuksen, pääasiallisina välineinä Vue.js, AngularJS, Java ja Spring-sovelluskehys OpenShift-konttiympäristössä. Mikropalvelut, SQL-tietokannat ja REST-rajapinnat ovat sinulle tuttuja.

Lisätietoja: Taisto Unho, taisto.unho@mandatumlife.fi, +358 40 541 6494

Hae »

UX Designer

Tehtäviisi kuuluvat digitaalisten palveluiden konseptointi ja validointi, käyttöliittymien suunnittelu ja käyttäjätestaus sekä yhteistyö sovelluskehittäjien kanssa. Olet myös mukana yhtenäisen digitaalisen palvelukokemuksen kehittämisessä. Käyttäjälähtöinen suunnittelu on sinulle tuttua ja hallitset digitaaliset suunnittelutyökalut. Voit olla kokenut tai hieman juniorimpi. Olennaista on, että olet innostunut suunnittelemaan digitaalisia palveluita sekä kehittämään yhtenäistä palvelukokemusta digitaalisissa kanavissa.

Lisätietoja: Tero Salonen, tero.salonen@mandatumlife.fi, +358 50 422 5112

Hae »

Agile DBA

Työssäsi toimit yhteistyössä sovelluskehityksen ja liiketoiminnan kanssa, sinulla on kokemusta MS SQL- ja DB2-tietokantojen suunnittelusta ja kehityksestä ketterin menetelmin. Analytiikka- ja BI-työkalut ovat sinulle tuttuja.

Lisätietoja: Jukka Peltonen, jukka.peltonen@mandatumlife.fi, +358 50 368 6475
Hae »

Projektipäällikkö

Työssäsi toimit tuotteiden, palveluiden ja järjestelmien kehittämisen eteenpäin vievänä voimana. Olet näyttösi antanut projektien hallinnan huippuammattilainen ja intohimosi on saada eri taustan omaavat ammattilaiset toimimaan tehokkaasti yhdessä uusien ratkaisujen luomiseksi. Energisyys, ketteryys, asiakaslähtöisyys, tavoitteellisuus ja kyky kommunikoida selkeästi ovat vahvuutesi. Projektien hallinnan sertifikaatit luetaan eduksesi. Erikoistuminen ja tehtävän painotus määräytyy taustasi ja kehityshalujesi mukaan.

Lisätietoja: Petri Vieraankivi, petri.vieraankivi@mandatumlife.fi, +358 50 365 8537
Hae »

Digital Service Trainee

Osallistut digitaalisten palveluiden suunnitteluun, määrittelyyn ja laadunvarmistukseen. Tulet mukaan kokeneeseen tiimiin, jossa pääset kartuttamaan osaamistasi ja hyödyntämään opintojasi käytännössä. Olet korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa tai hiljattain valmistunut esimerkiksi digitaalisten palveluiden suunnittelun tai palvelumuotoilun alueelta.

Lisätietoja: Tero Salonen, tero.salonen@mandatumlife.fi, +358 50 422 5112

Hae »


Linux Admin

Työssäsi ylläpidät ja kehität palvelinalustoja. Palvelinskriptit ovat sinulla hyvin hallussa ja tiedät mitä ”Infrastructure as Code” tarkoittaa. Ylläpidon lisäksi kehität palveluitamme aktiivisesti osana kehitystiimiämme. Toivomme kokemusta ainakin osasta seuraavista: VMWare, AWS, Azure, Linux, tietoturva. Eduksi katsomme myös Docker, OpenShift, Terraform, Ansible ja Puppet tuntemuksen.

Lisätietoja: Juha Kuoppa, juha.kuoppa@mandatumlife.fi, +358 50 426 7468

Hae »

DevOps Engineer

Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä sovelluskehityksen kanssa, parantaen jatkuvasti kehitysprosessia ja sen vaatimia työkaluja sekä samalla kasvatat koko järjestelmäkokonaisuuden vikasietoisuutta ja varmatoimisuutta. Omaat vahvan Linux-taustan ja hallitset konttialustojen (Docker/Kubernetes/OpenShift) operoinnin. Toivomme kokemusta myös seuraavilta osa-alueilta: pilvipalveluiden hallinta (Azure/AWS), CI/CD-työkalut, Terraform, Ansible/Puppet, skriptikielet, valvontajärjestelmät.

Lisätietoja: Taisto Unho, taisto.unho@mandatumlife.fi, +358 40 541 6494

Hae »

RPA Test Automation Developer

Työssäsi koodaat, testaat ja ylläpidät robottiprosesseja, joista ensimmäiset ovat meillä jo tuotannossa. Pääset mukaan kehittämään ja tuotteistamaan toimintaa laajempaan mittakaavaan ja näet tekemisesi nopeasti tuotannossa. Sinulla on kokemusta ohjelmistorobotiikan devauksesta vähintään yksi vuosi ja kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen myös yhdistämällä ohjelmistorobotiikkaa muihin teknologioihin esim. chatbot ja tekoäly. Hallitset hyvin vähintään yhden RPA-työkalun, esim. UiPath. Osaat koodata Pythonilla ja kirjoittaa testiautomaatioskriptejä Robot Frameworkille Jenkinsin kirjastoja hyödyntäen. Työkaverina olet ratkaisukeskeinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.

Lisätietoja:

Jari Sarelahti, jari.sarelahti@mandatumlife.fi, +358 50 539 9164, tai

Mia Talvasto, mia.talvasto@mandatumlife.fi, +358 50 557 9032

Hae »

Solution Developer Trainee

Haemme opintojen loppupuolella olevia tai uraansa muuten aloittelevia henkilöitä kasvamaan verkko- ja mobiilipalveluratkaisujen ammattilaiseksi. Toimimme ketterin kehitysmenetelmin, pääasiallisina välineinä Vue.js, Java, SQL ja OpenShift-konttiympäristö.

Lisätietoja: Taisto Unho, taisto.unho@mandatumlife.fi, +358 40 541 6494
Hae »

RPA Summer Trainee

Haemme robotiikkatiimin vahvistukseksi liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta korkeakouluopiskelijaa. Takanasi on esim. muutama vuosi tuotantotalouden ja tietotekniikan opiskelua Aalto-yliopistossa. Olet analyyttinen ja järjestelmällinen, innostut ongelmanratkaisusta ja olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Pääset oppimaan ohjelmistorobotiikkaa käytännössä liiketoimintaprosessien analysoinnista robotin koodaamiseen, testaamiseen ja tuotantoon siirtoon.  Aikaisempi kokemus ohjelmistorobotiikasta tai .NET -koodaamisesta on eduksi.

Lisätietoja: Mia Talvasto, mia.talvasto@mandatumlife.fi, +358 50 557 9032

Hae »

Millaista osaajaa haemme?

  • Olet valmis pistämään itsesi likoon liiketoimintamme kasvattamiseksi. Takaamme, että pääset vaikuttamaan, kokemaan onnistumista ja hyötymään yhteisestä menestyksestämme.
  • Suhtaudut intohimoisesti työhösi ja pyrit parantamaan asiakkaidemme elämää joka päivä.
  • Täällä pärjäät positiivisella ja määrätietoisella asenteella. Toimimme vahvasti arvojemme pohjalta, joten arvojemme jakaminen auttaa sinua onnistumaan.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista

  • Mandatum Life on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.
  • Mandatum Life on reilun viidensadan työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena.
  • Henkilöstön hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus: tyytyväinen henkilöstö tuottaa myös tyytyväisiä asiakkaita ja takaa taloudellisen menestyksen.

95 prosenttia mandatumlifelaisista kokee, että heidän työpanoksensa on tärkeä (Great Place to Work -tutkimus 2018).

96 prosenttia mandatumlifelaisista kokee, että työntekijöille annetaan paljon vastuuta (Great Place to Work -tutkimus 2018).

97 prosenttia mandatumlifelaisista sanoo, että heidän työpaikallaan on ystävällinen ilmapiiri (Great Place to Work -tutkimus 2018).