Pohjoismaisia mahdollisuuksia
yrityslainamarkkinoilla

Mandatum Life Nordic High Yield Abs -sijoituskorilla sijoitat hajautetusti pohjoismaisiin, hyvän tuottopotentiaalin omaaviin korkosijoituksiin kohtuullisella riskitasolla. Sijoituskori sijoittaa varansa pohjoismaisten tai Pohjoismaissa toimivien yhtiöiden joukkovelkakirjalainoihin, joilla ei ole luottoluokitusta tai joiden luottoluokitus on matala (ns. high yield -taso)*.

Elämme Euroopassa historian matalimmassa korkoympäristössä. Euroopan keskuspankki on laskenut ohjauskorkonsa lähelle nollaa ja useiden korkosijoitusten tuotot ovat painuneet negatiivisiksi. Pohjoismaisen high yield -markkinan juokseva tuotto on puolestaan noussut 8-9 %:n tasolle. Markkina-alueena Pohjoismaat ovat erityisen houkutteleva high yield -markkina, sillä se tarjoaa erittäin kilpailukykyistä tuottoa verrattaessa muuhun Eurooppaan.

* Luottoluokitus enintään BB+ (Standard & Poor's) tai Ba1 (Moody's). Matala, ns. high yield -tason luottoluokitus kuvaa kohonnutta riskiä siitä, ettei yhtiö kykene maksamaan lainan kuponkikorkoja tai lainan erääntyessä nimellispääomaa takaisin.

Miksi sijoittaa high yield -markkinaan?

  • High yield -markkinat tarjoavat jopa osakemarkkinoiden kaltaista tuottopotentiaalia ja saatujen rahavirtojen ennustettavuus on parempi.
  • High yield -markkinan volatiliteetti on selvästi osakemarkkinoita matalampi, mutta perinteistä investment grade -markkinaa korkeampi.
  • High yield -lainat ovat oma omaisuusluokkansa ja tarjoavat sijoittajalle hajautushyötyä.
  • Tarjoamme ensimmäisinä Suomessa mahdollisuuden sijoittaa voimakkaasti kasvaville pohjoismaisille high yield -markkinoille.

Sijoituskori sopii sijoittajalle, joka tavoittelee tavanomaisille korkosijoituksille ominaista tuottoa korkeampaa tuottoa. Salkun korkoriskiä hallinnoidaan aktiivisesti. Sijoituskorin vuotuinen hallinnointipalkkio on 1 %.

Nimi: Mandatum Life Nordic High Yield Abs
Sijoituskorin salkunhoitaja: Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (Mandatum Life)
Sijoituskorin kohdemarkkina: Pohjoismaiset joukkolainat,joiden luottoluokitus on matala tai joilla ei ole luottoluokitusta
Sijoituskorin arvon suojaus: Sijoituskorilla ei ole pääomaturvaa.
Sijoituskorin toiminnan aloituspäivä: 28.1.2013
Myyntiaika: Jatkuva
Sijoitusaika: Jatkuva
Sijoituskorin osuuden arvo: Sijoituskorin osuudelle lasketaan arvo pankkipäivittäin.
Sijoituskorin vuotuinen hallinnointipalkkio: 1,0 %

Esite »
Säännöt »

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.