Mandatum Life haluaa olla asiakkailleen luotettava varojen hoitaja ja taloudellisten riskien turvaaja. Kehitämme palvelujamme asiakkaita kuuntelemalla. Tätä varten olemme perustaneet kevään 2020 ajaksi Asiakasyhteisön, jonka kautta kutsumme asiakkaita osallistumaan ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden digitaalisia vakuutus- ja sijoituspalveluita.

Asiakasyhteisön toiminta

Mandatum Lifen Asiakasyhteisön jäsenenä olet mukana antamassa kehitysehdotuksia ja tärkeää palautetta uusien digitaalisten palveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä. Yhteisön jäsenenä saat kutsuja kyselyihin ja tutkimuksiin, jotka toteutetaan sähköisesti tai henkilöhaastatteluina. 

Yhteisön toiminta alkaa tammikuussa 2020 ja päättyy kesällä 2020. Kyselyitä ja tutkimuksia toteutetaan kuukausittain, ja osallistumiskutsut lähetetään jäsenille sähköpostitse. Yhteisön toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista, ja voit vastata kyselyihin oman aikataulusi puitteissa.

Joidenkin kyselyiden tai tutkimusten kohdalla osallistujien kesken voidaan jakaa tai arpoa palkintoja. Palkinnoista ilmoitetaan erikseen kyselyiden yhteydessä. Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Kirjaudu testiympäristöön

Kirjaudu verkkopankkitunnuksilla testiympäristöön. Kokeile eläkelaskuria ja vastaa palautekyselyyn.

KIRJAUDU TESTIYMPÄRISTÖÖN

Liittyminen Asiakasyhteisöön

Ilmoittautuminen Asiakasyhteisöön on päättynyt. Asiakasyhteisön jäseniksi hyväksytyille ilmoitetaan jäsenyydestä henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Asiakasyhteisön ehdot

Asiakasyhteisön jäsenten vastaukset ja kommentit käsitellään luottamuksellisesti, eikä jäsenten yhteystietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteisön jäsenyyden ehdoista on kerrottu tarkemmin Yhteisön käyttöehdoissa. Henkilötietojen käsittelystä kerrotaan yksityiskohtaisemmin Mandatum Lifen tietosuojakäytännössä.

Yhteystiedot

Voit lähettää kaikki Asiakasyhteisöön liittyvät kysymykset sähköpostilla osoitteeseen asiakasyhteiso@mandatumlife.fi

Osallistuminen Asiakasyhteisöön on vapaaehtoista. Asiakasyhteisön jäsen voi koska tahansa irtisanoa jäsenyytensä yhteisössä ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen asiakasyhteiso@mandatumlife.fi