Vastuu tunturista

9.10.2015

Levi Eventsin toimitusjohtaja Janne Pelkonen kertoo, miksi ja miten Levillä panostetaan ympäristöasioihin.

Miksi ympäristövastuu on Leville tärkeä asia?
Lapin matkailu perustuu luontoon. Myymme asiakkaillemme puhdasta luontoa ja Euroopan puhtainta ilmaa, siksi ympäristön huomioiminen on matkailun kehittämisessä välttämätöntä. Pitkällä aikavälillä vastuullinen toiminta merkitsee paitsi luonnon myös kustannusten säästöä, kun esimerkiksi energia- ja materiaalivirrat minimoidaan ja jätteet kierrätetään.

Miten ympäristövastuu Levillä näkyy?
Ympäristöohjelmamme kattaa koko tunturin toiminnan energiankäytöstä jätehuoltoon ja logistiikasta vedenkulutukseen. Kokonaisuuteen vaikuttavat monet yksittäiset teot, kuten uusiutuvan sähköenergian käyttö, lumetusjärjestelmän tehostaminen ja hehkulamppujen korvaaminen ledeillä. Hiihtokeskus on jopa aikaistanut rinneaikaa puolella tunnilla aamusta ja lyhentänyt sitä tunnilla illasta, jotta päivänvalo voidaan käyttää optimaalisesti hyödyksi. Tänä talvena Leville saadaan Suomen ensimmäinen hybriditampperi. Ympäristön kestävään kehitykseen liittyy ekologisuuden lisäksi sosiaalinen vastuu, mikä tarkoittaa meille ennen kaikkea paikallisen työvoiman ja lähipalveluiden suosimista.

Minkälaisia vastuullisia valintoja matkailijat voivat tehdä itse?
Rohkaisemme matkailijoita autottomaan liikkumiseen tarjoamalla asiakkaidemme käyttöön ilmaiset kyläpyörät sekä hyvät Ski Buss -yhteydet rinteisiin. Lisäksi sähköautojen latauspisteet ovat asiakkaidemme käytössä ympäri vuoden.

→ Lue mitä muuta Levillä tapahtuu: levi.fi

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä