Sijoita huolettomuuteen

Varakaskin tarvitsee henkivakuutuksen

14.3.2013

Työuran edetessä varallisuus alkaa usein karttua. Asuntolaina on ehkä maksettu, jälkikasvu tulee toimeen omillaan ja sukanvarteen jää senttejä enemmän. Toisaalta moni saattaa jo nuorena tehdä mukavan omaisuuden esimerkiksi yrittäjänä. Riippumatta varallisuuden lähteestä tai henkilön elämäntilanteesta, henkivakuutuksen tarve ei varallisuuden kasvaessa vähene.

Jos olet samaa mieltä jonkin alla olevan väittämän kanssa, kannattaa sinun keskustella asiantuntijan kanssa vaihtoehdoistasi.

1. Omaisuuteni on kiinni vaikeasti käteiseksi muutettavissa kohteissa. En halua, että lapseni joutuvat myymään perheen kotia tai kesämökkiä perintöverojen vuoksi.

2. Halua turvata perillisten lisäksi myös muiden itselleni tärkeiden ihmisten toimeentulon eikä perinnönjako välttämättä tue tätä.

3. Minulle on tärkeää, että yritykseni toiminta jatkuu ja työntekijöistäni huolehditaan, vaikka minulle sattuisi jotain.

4. Omaisuuttani on yritykseni velkojen vakuutena. En halua, että yllättäen sattuva ikävä tapahtuma vaikeuttaa omaisteni elämää ja yritykseni asioiden hoitamista.

5. Haluan varmistaa, että läheiseni tulevat toimeen myös silloin, kun en itse pysty huolehtimaan heistä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä