Tekoäly & tulevaisuuden ammatit

22.11.2017 Taneli Tikka Kuvat: Jenni Väre

Tiedon innovaatiojohtaja Taneli Tikka kokosi listan tulevaisuuden ammateista, jotka edistynyt teknologia, kuten robotiikka, tekoäly, ja yleinen teknologian kehitys mahdollistaa.

"Yleisesti väite siitä, että "teknologia korvaa kaiken työn" tuntuu aivan absurdilta. Jos yksi ihminen raapii hetkessä tälläisen listan kasaan, niin mitä tekee koko ihmiskunta keksiessään työn ja sen merkityksen uusiksi teknologian edistyessä? Lopputulos on aivan varmasti jotain paljon paljon luovempaa ja vielä siistimpää sekä monimuotoisempaa."
- Taneli Tikka, Tieto oyj

Anonymiteetti- ja yksityisyysadvokaatti, aquaponic-kalanviljelijä, kaupunkialueen hydroviljelijä, keinotodellisuusarkkitehti, lisätyn todellisuuden markkinoija, etämatkatoimiston elämystuottaja, keinolihatehtaan suunnitteluinsinööri, supervauvojen suunnittelija, unohdustuottaja... Lue koko lista!

Lue Taneli Tikan haastattelu tulevaisuuden kysytyimmistä kyvyistä tästä »

Lataa kuva isompana tästä »

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä