Emma Pohjoismaiden 8:ksi paras nuori ratsastaja

29.6.2015

Esteratsastaja Emma Tallberg kilpaili viikonloppuna Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Kööpenhaminassa. Emma ja hevosensa Dolce Vita Crosby sijoittuivat lauantaina hypätyssä henkilökohtaisessa finaaliluokassa 8:ksi.

Torstaina käyty maiden välinen joukkuekilpailu hypättiin kahtena erillisenä kierroksena. Suomen edustusjoukkueessa kilpailleet Emma ja Dolce hyppäsivät ensimmäisen kierroksen virheettömästi ja toiselta kierrokselta tuloksena oli 5 virhepistettä. Suomen nelihenkiselle joukkueelle kertyi kilpailussa yhteensä 16 virhepistettä ja joukkue jäi neljänneksi häviten pronssin ainoastaan kahdella pisteellä. Joukkuekilpailun voitti Tanska, Ruotsi sai hopeaa ja pronssin vei Norja.

Lauantain henkilökohtainen finaaliluokka hypättiin 140 cm korkeudella ja kilpailussa hypättiin kaksi kierrosta. Emma ja Dolce hyppäsivät molemmat kierrokset hienosti saaden yhden pudotuksen (4 virhepistettä) molemmilta radoilta. Nämä yhteensä 8 virhepistettä lisättiin ensimmäisen päivän tulokseen ja yhteensä 13 virhepisteellä Emma ja Dolce sijoittuivat finaalissa 8. sijalle ja vastasivat myös parhaasta suomalaistuloksesta.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä