Team Tallbergin Annalle ja Emmalle kansainvälistä menestystä Saksassa

23.6.2015

19-vuotiaat Anna ja Emma Tallberg kilpailivat juhannusviikonloppuna Saksan Hagenissa kansainvälisissä nuorten ratsastajien Future Champions -kilpailuissa. Anna ratsasti sijoituksia kouluratsastuksessa ja Emma hyppäsi sijoituksille estepuolella.

Hallitsevat kouluratsastuksen Suomen mestarit Anna ja Fernet D olivat osana Suomen joukkuetta torstaina käydyssä maiden välisessä joukkuekilpailussa. Suomen joukkue sijoittui upeasti toiselle sijalle, mikä on historiallisesti menestyksekkämipiä saavutuksia joukkuekilpailuiden tuloksissa.

Perjantaina Anna ja Fernet kvaalasivat paikan sunnuntaina käytyyn päätösfinaaliin, ja finaalissa ratsukko sijoittui tilalle 12.

Emma hyppäsi kilpailuissa Dolce Vita Crosbylla 135-140 cm luokkia ja ratsukko sijoittui perjantaina hypätyssä 135 cm luokassa kymmenenneksi.

Anna ja Fernet D jäävät Saksaan viimeistelemään kilpailukuntoaan ennen 1.7. alkavia EM-kilpailuita. Matka kohti Ranskan EM-kisoja jatkuu lauantaina 27.6. Emma ja Dolce matkustavat Hagenista suoraan Kööpenhaminan kilpailupaikalle, jossa PM-kilpailut käynnistyvät jo keskiviikkona 24.6. Julialla tämän viikonlopun kilpailukalenteri on vielä toistaiseksi avoinna.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä