Team Tallbergin Anna ratsasti nuorten SM-kultaa Fernet D:llä

11.6.2015

Anna Tallberg teki upean paluun kilpa-areenoille kahden vuoden kisatauon jälkeen voittamalla 12-vuotiaan saksalaisruunan Fernet D:n kanssa kouluratsastuksen nuorten suomenmestaruuden.

Tulevaisuuden odotukset ovat korkealla, sillä Annan ja Fernet D:n yhteistyötä on takana vasta kolme kuukautta ja nyt jo he ovat saavuttaneet nuorten suomenmestaruuden.
Ratsukko sai vapaaohjelmastaan 71,53 prosenttia maksimipistemäärästä.

"On upeaa palata kisaradoille kahden vuoden tauon jälkeen ja saavuttaa heti tällainen tulos. Tämä tuo paljon intoa harjoitteluun", sanoo Anna Tallberg.

Toukokuun lopulla ylioppilaslakin päähänsä painanut Anna ei ehdi kovin kauaa juhlia nyt saavutettua suomenmestaruutta, sillä matka jatkuu Saksaan kesäkuun puolessa välissä kisattaviin Hagenin kansainvälisiin kouluratsastuskisoihin. Kauden päätavoite on heinäkuun alussa Ranskassa järjestettävissä EM-kisoissa.

Mandatum Life toimii Team Tallbergin yhteistyökumppanina kaudella 2015.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä