Team Tallberg: Julialla ja Highland Parkilla hieno viikonloppu nuorten kouluhevosten MM-kilpailuissa

10.8.2015

Kouluratsastaja Julia Tallberg ja ratsu Highland Park starttasivat viikonloppuna nuorten hevosten maailmanmestaruuskilpailuissa Saksassa. Julia ja 6-vuotias Highland Park saivat kilpailuista arvokasta kokemusta ja positiivista palautetta tuomaristolta.

Julia ja Highland Park aloittivat kilpailut perjantaina 7.8. ensimmäisellä karsintaluokalla. Nuori Highland Park oli ensimmäisenä kilpailupäivänä aavistuksen jännittynyt mutta ratsukko suoritti ensimmäisen ratansa kunnialla saaden tuomaristolta pisteet 7.26. Tällä tuloksella Julia ja Highland Park karsiutuivat kuitenkin 12 parhaan finalistijoukosta ja jatkoivat kilpailuissa lauantain pikkufinaaliin.


Lauantaina ratsukon kilpailut jatkuivat ensimmäisen päivän tuomalla kokemuksella ja rata sujui jo perjantaita mallikkaammin. Nousujohteisesti Julia ja Highland Park keräsivät pisteet 7.38. ja saivat luokassa jaetun 14. sijan. Radalla tulleista pienistä kokemattomuusvirheistä huolimatta tuomaristo piti Highland Parkista ja näkivät hienossa 6-vuotiaassa potentiaalia tulevaisuuden kouluratsuksi kansainvälisille areenoille.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä