Team Tallberg: Irlannin EM-kilpailut päätökseen

2.8.2016

Emma Tallberg ja Dolce Vita Crosby kilpailivat nuorten ratsastajien EM-kilpailuissa Millstreetissä, Irlannissa 27.-29.7.2016. Kilpailut päättyivät Emman ja Dolcen osalta keskeytykseen, mutta ratsukko ehti kuitenkin kerätä arvokilpailukokemusta vaikealla tasolla.

”EM-kilpailut eivät olleet meidän kilpailut tällä kertaa, mutta tällaista tämä on hevosten kanssa ja yllätyksiä tulee aina”, Emma totesi Irlannista.

Emman ja Dolcen kilpailut alkoivat keskiviikkona 27.7. henkilökohtaisella karsintaluokalla. Radalla ratsukko ajautui muutamaan huonoon ponnistuspaikkaan, josta aiheutui kaksi kieltäytymistä. Normaalisti tämä hylkäämiseen johtava tulos oikeuttaa arvokilpailuissa jatkamaan mukana kisassa, mutta suurehkolla virhepistemäärällä.

Torstaina Emma ja Dolce hyppäsivät joukkuekilpailun ensimmäisen kierroksen, ja rata sujui ratsukolle ominaiseen tapaan varmasti. Suurikokoisen radan loppupuolella putosi kaksi puomia, mutta lopputulos oli oikein hyvä. Kilpailuiden oli tarkoitus jatkua perjantaina joukkuekilpailun toisen kierroksen kilpailulla, mutta aamuratsastuksella Dolce ei Emman mielestä liikkunut normaaliin tapaan, ja hevosen parasta ajatellen Emma päätti vetäytyä kilpailusta.

”Mahdollisuutemme mitaleihin olivat jo menneet ja Dolcen terveys on ehdottomasti pääasia. Matkaamme nyt kotiin Sveitsiin ja Dolce käytetään eläinlääkärillä. Sitten alan valmistella myös Arvenia seuraaviin kilpailuihin, jotka ovat kuukauden päästä Sveitsin St. Moritzissa järjestettävät kansainväliset kilpailut. Siitä viikon kuluttua jatkamme Humlikonin kansainvälisiin kilpailuihin molempien hevosten kanssa”, Emma kertoo seuraavista suunnitelmistaan.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä