Team Tallberg: Emmalla hyvien suoritusten viikonloppu Hagenissa

14.6.2016

Emma Tallberg, Dolce Vita Crosby ja Arven kilpailivat Saksan Hagenissa 8.-12.6.2016. Molemmat hevoset hyppäsivät hienosti, ja etenkin Dolce osoitti hyvää kuntoaan tulevia EM-kilpailuita silmällä pitäen.

Vuosittain kesäkuussa järjestettävä Future Champions -ikäluokkakilpailu toimii tärkeänä valmisteluna loppukesästä järjestettäviin Euroopan mestaruuskilpailuihin. Hagenin kansainvälisissä kilpailuissa kilpaillaan sekä koulu- että esteratsastuksessa ja kilpailu keräsi tänäkin vuonna lähes 500 12-21-vuotiasta ratsastajaa 16 eri maasta.

”Hagenin kilpailut sujuivat erinomaisesti molemmilta hevosilta. Arven jatkoi edellisviikonlopulta tasaisia suorituksiaan ja hyppäsimme sen kanssa hyvin tuloksin kaksi luokkaa 135- ja 140-tasolla”, Emma kertoo.

Perjantaina hypättiin nuorten ratsastajien Nations Cup -joukkuekilpailu, mutta koska Suomi ei ollut lähettänyt kilpailuun joukkuetta, hyppäsivät Emma ja Dolce 140-radan henkilökohtaisena kilpailuna. Pari suoritti radan hienosti yhdellä pudotuksella.

Sunnuntain Grand Prix -luokka oli rakennettu melko vaativaksi, sillä 51 lähtijän joukosta ainoastaan 3 kilpailijaa ratsasti virheettömästi maaliin. Emma ja Dolce etenivät radan virheettömästi aina viimeiselle esteelle saakka, joka todella harmittavasti putosi. Lopputuloksissa Emma ja Dolce olivat 18. tilalla.

”Dolce on todella hienossa kunnossa ja viimeisimmät kilpailumme ovat sujuneet suunnitelmien mukaisesti. Nyt matkustamme takaisin Sveitsiin ja keskustelen valmennusjohdon kanssa tulevista EM-kilpailuista. Jos lähdemme sinne, suuntaa matkamme heinäkuun lopussa Irlannin Millstreetiin, jossa EM-kisat tänä vuonna järjestetään.”

Kilpailuiden täydet tulokset.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä