Team Tallberg: Emma voittoon ja sijoituksille Gorla Minoressa, Italiassa

3.11.2015

Esteratsastaja Emma Tallberg kilpaili menestyksekkäästi Italian Gorla Minoren kansainvälisissä esteratsastuskilpailuissa 30.10.―1.11.2015. Sveitsissä Anna-Julia Kontion ja Martin Fuchsin luona valmentautuva 19-vuotias Tallberg hyppäsi kilpailussa hevosillaan Arven ja Dolce Vita Crosby.

Tallbergin perheen oma kasvatti Arven hyppäsi kilpailuissa 7-vuotiaiden hevosten CSIYH*-linjaa. Perjantain 135 cm:n luokassa Emma ja Arven nappasivat voiton virheettömällä suorituksella ja nopealla ajalla. Ratsukko jatkoi onnistunutta kilpailuviikonloppua samalla tasolla sijoittumalla palkintorahoille myös lauantaina (4.) ja sunnuntaina (10.).

Emman ykkösratsu, 13-vuotias Dolce Vita Crosby, kilpaili avoimissa CSI**-luokissa. Lauantaina Tallberg & Dolce Vita Crosby sijoittuivat 135 cm:n luokassa ja 42 lähtijän joukossa hienosti kolmansiksi. Sunnuntain pääluokan, 145 cm:n Grand Prix’n, ratsukko suoritti yhdellä pudotuksella ja neljällä virhepisteellä.

”Italian Gorla Minoressa järjestettiin hienot kansainväliset kilpailut, joissa minulla ja hevosillani sujui erittäin hyvin! Olen todella tyytyväinen koko viikonloppuun, mutta erityisesti Arvenin voitto oli tosi upea juttu. Kansainvälisissä kilpailuissa voittaminen on aina vähän erityisempää, kun palkintojenjaossa soitetaan kansallislaulu. Oli myös ihanaa kun vanhempani pääsivät paikalle seuraamaan kilpailuitani, siitä sain paljon lisätsemppiä”, Emma kertoo kisakuulumisiaan.
 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä