Team Tallberg: Emma ratsasti huipputuloksiin St. Moritzissa

29.8.2016

Emma Tallberg kilpaili hevostensa Dolce Vita Crosbyn ja Arvenin kanssa Sveitsin St. Moritzissa 25.-28.8. Lähes kuukauden pituinen kilpailutauko oli tehnyt kolmikolle pelkästään hyvää ja mukaan CSI2*-kilpailuista lähti kansainvälisiä sijoituksia sekä maailmanrankingpisteitä.

”Aloitimme Arvenin kanssa voittamalla kilpailuiden ensimmäisen luokan, ja niinpä pääsimme jo heti torstaiaamuna palkintojenjakoon kuuntelemaan Suomen kansallislaulua”, Emma kertoi kuulumisia St. Moritzista.

”Myös Dolce aloitti kilpailut torstaina saaden 140-luokasta yhden pudotuksen. Muuten Dolce tuntui niin hyvältä, että päätimme valmentajani kanssa jättää viikonlopun muut luokat väliin ja startata Dolcella vasta sunnuntain Grand Prix -luokassa. Dolce kun on niin rutinoitunut kisahevonen, että se ei juurikaan kaipaa verryttelyluokkia ennen kilpailuiden pääluokkaa.

Arven jatkoi kilpailuitaan hyppäämällä perjantaina 140-luokan kahdella pudotuksella ja lauantain finaaliluokan yhdellä pudotuksella.

Sunnuntain 145 cm:n Grand Prix’hin oli kvaalannut 30 ratsukkoa, joista Emman ja Dolcen lisäksi peräti 17 ratsukkoa hyppäsi perusradan virheittä. Uusintaradalla Emmalle ja Dolcelle tuli yksi pudotus, mutta nopean ajan turvin ratsukko nappasi luokasta 12. sijan, palkintorahat sekä Longines maailmanrankingpisteitä.

”Grand Prix -sijoitus kruunasi viikonloppumme täydellisesti. Tästä jatkamme hyvillä mielin ensi viikonlopun kansainvälisiin kilpailuihin Humlikoniin. Hauskaa olla takaisin kilparadoilla pienen loman jälkeen, etenkin kun hevoset tuntuvat todella levänneiltä ja freesseiltä”, Emma iloitsi.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä