Team Tallberg: Emma jälleen sijoituksille Sveitsissä

18.11.2015

Esteratsastaja Emma Tallberg kilpaili Sveitsin Rütissa järjestetyissä kansallisissa esteratsastuskilpailuissa 13.―14.11.2015. Emma urakoi kilpailuissa neljällä eri hevosella, joista parhaat tulokset keräsi 140-luokissa loistavasti hypännyt Dolce Vita Crosby.

Omien hevostensa Dolcen ja Arvenin ohella Emma kilpaili myös kahdella työnantajansa omistamalla hevosella, 5-vuotiaalla Fugolla ja 6-vuotiaalla DHS Enzolla.

Perjantain luokissa tähtenä loisti Fugo, joka sijoittui molemmissa hyppäämissään nuorten hevosten luokissa (sijat 15. ja 16.). Arven hyppäsi kaksi luokaa 130 cm:n ja 135 cm:n tasolla saaden molemmista luokista yhden pudotuksen tuomat neljä virhepistettä.

Lauantaina Emma hyppäsi DHS Enzolla 125 cm:n luokan yhdellä pudotuksella ja toisen 125 cm:n luokan kahdella pudotuksella. Lauantain pääluokkiin Emma satuloi luottoratsu Dolce Vita Crosbyn, joka hyppäsi kaksi 140 cm:n luokkaa sijoittuen hienosti molemmissa (10. ja 17. sijat).

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä käsittelemme muun muassa sijoittamista, työelämän aiheita sekä omaa arkea ja riskeihin varautumista.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä