Team Tallberg: Emma elämänsä isoimmilla esteillä Münchenissa – loistosuoritus Grand Prix’ssä toi kvaalin EM-kisoihin

12.5.2016 Kuvat: SRL Kuvapankki

Emma Tallberg, Dolce Vita Crosby ja Arven kilpailivat 5.―8.5.2016 Saksan Münchenissa kansainvälisen tason esteratsastuskilpailuissa. Emman ja Dolcen kilpailemissa luokissa esteet nousivat aina 160 cm korkeuteen, mutta ratsukko tarttui sisukkaasti haasteeseen suorittamalla elämänsä tähän mennessä suurimmat radat loistavin tuloksin.

”Münchenin radat olivat isompia kuin mitä olemme Dolcen kanssa aiemmin hypänneet. Sunnuntain 160 cm:n Grand Prix oli rakennettu saksalaistyyliin isokokoiseksi, mutta rata sujui upeasti ainoastaan yhdellä pudotuksella. Dolce hyppäsi erittäin tarkkaavaisesti ja minun ratsastus osui ihan nappiin”, tyytyväinen Emma kertoo kuulumisia.

Sunnuntain neljän virhepisteen GP-tuloksella Emma ja Dolce saivat myös osallistumisoikeuden heinäkuisiin Euroopan mestaruuskilpailuihin, jotka järjestetään Millstreetissä, Irlannissa.

Münchenin Grand Prix -luokka jouduttiin keskeyttämään harvinaisen ratsastusonnettomuuden takia kilpailijan ja hevosen loukkaannuttua, jonka jälkeen kilpailuiden tuomaristo ja ratsastajat päättivät yksimielisesti keskeyttää kilpailun.

Arven hyppäsi kilpailuissa 140-tason luokkia ja Tallbergin perheen itsekasvattama tamma ylsi Münchenissa huikeisiin suorituksiin. Torstain luokassa Emma ja Arven sijoittuivat virheettömällä suorituksella 20:ksi ja perjantain 140-luokan ratsukko suoritti hienosti yhden pudotuksen tuomalla neljällä virhepisteellä. Tämä oikeutti luokassa 31. tilaan 75 lähtijän joukossa.

”Münchenin vaativat radat osoittivat, kuinka huimasti 8-vuotias Arven on kasvanut ja kehittynyt viimeisen vuoden aikana. Viime kaudella vielä nuorten hevosten luokkia hypänneestä Arvenista on kasvanut minulle luotettava kansainvälisen tason kilpakumppani”, Emma kertoo iloisena.

Emman seuraavat kilpailut ovat tulevana viikonloppuna Zügissa, Sveitsissä. Myös Team Tallbergin Annalla on edessä kilpailuviikonloppu Tanskan Odensessa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä