Team Tallberg: Annalle huikea voitto Itävallasta

31.3.2016 Kuvat: www.fotoagentur-dill.de

Anna Tallberg menestyi pääsiäisviikonloppuna 24.―26.3.2016 Itävallan Stadl Paurassa järjestetyissä kouluratsastuskilpailuissa. Annan ja Fernetin kaksi ensimmäistä kisapäivää toivat hienot sijoitukset ja finaalissa ratsukko ottikin jo voiton omalla ennätystuloksellaan.

Torstaina kilpailtiin nuorten ratsastajien joukkueohjelmassa. Anna ja Fernet aloittivat kilpailut tuloksella 67,105 %, joka riitti luokassa seitsemänteen sijaan. Perjantaina kilpailut jatkuivat henkilökohtaisella ohjelmalla, jossa ratsukko keräsi hienon tuloksen 69,789% ja nappasi luokasta kakkosijan.

Menestyksekäs kilpailuviikonloppu huipentui lauantaina ratsastettuun vapaaohjelmaan, jonka voiton Anna ja Fernet veivät omalla ennätystuloksellaan 73,075%.

”Aivan mieletön fiilis! Fernet kulki hienosti koko kilpailuiden ajan mutta lauantain radalla todella onnistuimme antamaan kaikkemme. Voittotuloksesta huolimatta hieman parannettavaakin meille vielä jäi, mikä antaa lisäboostia harjoitteluun ennen kesän päätavoitettamme eli EM-kilpailuita varten”, Anna kertoi iloisena.

Vaikka kisareissu Tanskasta Itävaltaan oli pitkä, Fernet matkusti tyytyväisenä hevosautossaan ja oli maanantaina kotiin palattuaan oikein pirteässä kunnossa.

”Nyt Fernet saa muutaman lepopäivän ja sitten alamme valmistautumaan taas seuraavia kilpailuita varten. Suurkiitos tiimilleni, upealle hevoselleni ja sponsoreilleni, tästä on upea jatkaa kilpailukautta!”

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä