Team Tallberg: Anna ratsasti ennätystuloksiin Oslossa

23.10.2015

Kouluratsastaja Anna Tallberg jatkoi menestyksekästä tulostahtiaan Oslon kansainvälisissä kilpailuissa 15.—16.10. Anna ja Fernet saavuttivat kahdessa starttaamassaan luokassa upeasti kakkos- ja kolmostilat.

Oslon ensimmäinen luokka kilpailtiin myöhään torstai-iltana. Muutaman radalla tulleen virheen johdosta Anna ja Fernet saivat tulokseksi 67,553 %, jolla he sijoittuivat luokassa kolmansiksi. Perjantain kür-luokassa ratsukon upea ja virheetön rata tuotti toisen sijan huikealla tuloksella 69,975 %, mikä on ratsukon tähänastinen ennätys. Kür-voitto meni täpärästi Annan ja Fernetin ohi isäntämaan Helena Liholt Gulli ja Tobajo Picez, tuloksella 70,400 %.

Anna kertoo kuulumisiaan syksyn ajalta sekä ratsukon kilpailuvalmisteluista: ”Heinäkuisten EM-kilpailuiden jälkeen pitämämme kolmen kuukauden kilpailutauko päättyi syksyn ensimmäisiin hallikisoihin Tanskan Odensessa 9.—11.10. Lähdimme hyvillä mielin kohti Odensen kansainvälisiä nuorten ratsastajien luokkia, sillä kilpailutauon aikana olimme hioneet heikkouksiamme ja odotin innolla että pääsisin taas ratsastamaan tuomareiden eteen. Tulokset Odensessa oli nousujohteisia ja oli hienoa sijoittua kovatasoisssa kilpailuissa.”

Odensen kolmipäiväisten kilpailuiden jälkeen Anna ja Fernet hengähtivät kotona muutaman päivän ennen lähtöä Osloon. Fernet sai latautua tuleviin kisoihin kotitallissaan valmentaja Mikaela Lindhin luona maastoratsastuksen ja ulkona tarhailun merkeissä.

”Pitkän kilpailutauon jälkeen oli hienoa kisata kaksi viikonloppua peräkkäin, sillä löysin taas kisavireen ja jokainen starttimme oli edeltävää parempi! Oslossa teinkin tähän asti parhaat kansainväliset tulokseni. Vaikka torstain ohjelmassa tuli isoja virheitä, sijoituimme luokassa kuitenkin kolmansiksi. Perjantain ratamme oli rikkeetön ja siinä saavutimme hienosti toisen sijan. Yhteistyömme Fernetin kanssa edistyy jatkuvasti. Nyt voinkin sanoa että en ole kilpailuissa vain saadakseni lisää kokemusta ja treeniä ― nyt olen kilpailuissa kilpailemassa!”

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä