Team Tallberg: Anna ja Fernet neljänsiä Odensen vapaaohjelmassa

20.5.2016

Anna Tallberg ja Fernet kilpailivat 13.-15.5.2016 ”kotonaan” Tanskassa. Suomi oli lähettänyt Odensen kansainvälisiin kouluratsastuskilpailuihin nuorten joukkueen, ensi kertaa sitten viime kesän EM-kilpailuiden, joten Anna pääsi ratsastamaan sekä Suomen joukkueessa että henkilökohtaisissa luokissa. Kilpailuiden päätöspäivä toi ratsukolle hienon sijoituksen.

Odensen kilpailut alkoivat perjantaina joukkuekilpailulla. Suomella oli kilpailussa mukana kolmihenkinen joukkue, joista Anna ja Fernet suorittivat tuloksellisesti parhaiten (66,184 %), mutta eivät yltäneet aivan omalle tasolleen. Neljän pohjoismaan keskinäisessä joukkuekilpailussa Suomi jäi neljännelle tilalle.

Lauantain henkilökohtainen ohjelma sujui Annalta ja Fernetiltä perjantaita paremmin ja ratsukko keräsi tuloksen 67,456%. Nousujohteinen viikonloppu huipentui sunnuntain vapaaohjelmaan, jossa Anna ja Fernet olivat omassa, hyvässä iskussaan . Tulos 70,083 % toi hienosti luokassa neljännen sijan. "Fernet tuntui Odensessa väsyneeltä emmekä päässeet suorittamaan ratoja omalla tasollamme, ja tästä syystä pisteemme jäivät alhaisiksi. Meillä on takana pitkät ja rankat kisamatkat Itävaltaan ja Etelä-Saksaan, joista on kertynyt yli 4000 ajokilometriä, ja ne ovat luultavasti syynä Fernetin väsymykseen”, Anna päivittää kuulumisia Tanskasta.

"Venyimme kuitenkin hienoon suoritukseen ja sijoituksille sunnuntaina. Onneksi nämä kisat olivat Tanskassa joten Fernet pääsi nopeasti kotiin lepäämään. Seuraavaksi Fernet saa viettää 10 päivän treenitauon, jotta olemme taas iskussa seuraavaa kisaa varten."

Anna ja Fernet kilpailevat kesäkuun alkupuolella Hagenissa, Saksassa. Kyseessä on nuorten ratsastajien kansainväliset kilpailut sekä koulu- että esteratsastuksessa, ja kilpailuihin osallistuu myös sisar Emma hevostensa Dolce Vita Crosbyn ja Arvenin kanssa.

Tulokset: Young Riders Freestyle to Music
FEI Odense 15/05/2016
1. Alexandra SØRENSEN / CAMIRO MANDOE DEN 73.625
2. Emma JÖNSSON / SANTO DOMINGO SWE 71.917
3. Elin HASSELLUND / SIMSON SD SWE 71.375
4. Anna TALLBERG / FERNET FIN 70.08

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä