Team Tallberg: Anna ja Fernet kansainvälisille sijoituksille Tanskassa

13.10.2015

Nuorten kouluratsastajien hallitseva suomenmestariratsukko Anna Tallberg ja Fernet kilpaili menestyksekkäästi Tanskan Odensen kansainvälisissä CDIY-kilpailuissa 9.—11.10.2015.

Anna ja Fernet aloittivat kilpailut perjantaina tasaisella suorituksella, jolla he keräsivät tuloksen 65,877 %. Näillä pisteillä ratsukko sijoittui luokan puoliväliin saaden 13. sijan 22 lähtijän joukossa. Lauantaina Anna ja Fernet ratsastivat tarkan ja eleettömän radan, saavuttaen nousujohteisen tuloksen 68, 904 %. Tällä tuloksella ratsukko sijoittui luokassa upeasti viidenneksi. Luokan voitti Tanskan Maha Andreasen ja Kano tuloksella 71,798 %.

Annan ja Fernetin kilpailut jatkuivat sunnuntain kür-finaalissa, jossa lauantaina löydetty huikea vire sai jatkoa. Luokan viimeisenä startanneet Anna ja Fernet keräsivät korkean tuloksen 69,4 %, joka oikeutti lopputuloksissa kuudenteen sijaan.

Odensen jälkeen Anna ja Fernet ehtivät levähtää muutaman päivän ennen matkaamista seuraaviin kansainvälisiin kilpailuihin Norjaan. Ratsukko kilpailee Oslon CSIW-kilpailuiden nuorten ratsastajien luokissa 15.—18.10.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä