Team Tallberg: Anna ja Fernet kansainvälisille sijoituksille Tanskassa

13.10.2015

Nuorten kouluratsastajien hallitseva suomenmestariratsukko Anna Tallberg ja Fernet kilpaili menestyksekkäästi Tanskan Odensen kansainvälisissä CDIY-kilpailuissa 9.—11.10.2015.

Anna ja Fernet aloittivat kilpailut perjantaina tasaisella suorituksella, jolla he keräsivät tuloksen 65,877 %. Näillä pisteillä ratsukko sijoittui luokan puoliväliin saaden 13. sijan 22 lähtijän joukossa. Lauantaina Anna ja Fernet ratsastivat tarkan ja eleettömän radan, saavuttaen nousujohteisen tuloksen 68, 904 %. Tällä tuloksella ratsukko sijoittui luokassa upeasti viidenneksi. Luokan voitti Tanskan Maha Andreasen ja Kano tuloksella 71,798 %.

Annan ja Fernetin kilpailut jatkuivat sunnuntain kür-finaalissa, jossa lauantaina löydetty huikea vire sai jatkoa. Luokan viimeisenä startanneet Anna ja Fernet keräsivät korkean tuloksen 69,4 %, joka oikeutti lopputuloksissa kuudenteen sijaan.

Odensen jälkeen Anna ja Fernet ehtivät levähtää muutaman päivän ennen matkaamista seuraaviin kansainvälisiin kilpailuihin Norjaan. Ratsukko kilpailee Oslon CSIW-kilpailuiden nuorten ratsastajien luokissa 15.—18.10.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä käsittelemme muun muassa sijoittamista, työelämän aiheita sekä omaa arkea ja riskeihin varautumista.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä