Osallistu Skidigolf-arvontaan Instagramissa ja voita golfmatka huikeisiin Levin maisemiin

1.8.2017

Jaa perheen paras golfhetki Instagramissa tunnisteella #skidigolf ja osallistut arvontaan, jossa pääpalkintona on golfviikonloppu Levillä.

Aurinko porottaa, seura on mitä parhainta ja putit sujuvat kuin unelma. Jaa kuva tai video perheen parhaasta golfhetkestä, ja voit voittaa golfviikonlopun Levillä!

Näin osallistut Mandatum Lifen ja Levin arvontaan:

1. Ota kuva tai video perheen parhaasta golfhetkestä.

2. Jaa hetki Instagramissa aihetunnisteella #skidigolf 31.8.2017 mennessä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan useaan kertaan kilpailun aikana.

3. Palkinto arvotaan 1.9.2017 kaikkien osallistuneiden kesken. Palkinto sisältää kahdelle hengelle kotimaan meno-paluulentojen arvosta Finnair Plus -pisteitä, majoituksen viikonlopuksi Levillä, sekä green feet Levi Golfiin. Palkinnon arvo on yhteensä n. 700 €. Palkinto on lunastettavissa kesällä 2018.

4. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä.

Mandatum Life lähestyy erikseen Instagramissa arvontaan osallistuneita yksityisviestillä kysyäkseen luvan kuvien/videoiden esittämiseen Mandatum Lifen markkinointikanavissa. Tarkemmat arvonnan säännöt löydät täällä »

Ammattilaisgolffari Roope Kakko opasti skidejä golfin saloihin  katso videot!

Aurinkoisessa Sarfvik Golfissa Kirkkonummella kuultiin innostuneita riemun kiljahduksia, kun kahdeksan 5-10-vuotiasta skidigolfilaista tarttui golfmailaan ja lähti ennakkoluulottomasti harjoittelemaan lajin saloja.

Innokkaita skidejä opastamassa oli Mandatum Lifen pitkäaikainen yhteistyökumppani, golfammattilainen Roope Kakko yhdessä myöskin golfia ammatikseen pelaavan vaimonsa Minea Blomqvist-Kakon sekä urheilutoimittaja Ville Klingan kanssa. Päivän ohjelma sisälsi muun muassa avauslyöntien tekniikkaa, chippikisan ja puttiharjoittelua.

Hyppää mukaan tunnelmaan ja katso videot päivästä täältä »

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä