Sivulauseessa

William von der Pahlen haluaisi yrittäjäohjelmia jo yläkouluun

6.10.2015 William von der Pahlen

Yrittäjyys on unelmani, koska siihen kuuluvat vaihtelevuus ja vapaus. Yrittäjyys merkitsee myös vastuuta ja paljon töitä, mutta niin on joka alalla, jos haluaa menestyä.

Olen parhaimmillani keskustellessani ihmisten kanssa. Usein sanotaan, että hieno tuote myy itsensä, mutta se ei pidä paikkaansa. Kauppa voi kariutua aivan viime hetkellä, ja silloin aloitetaan alusta. Tärkeintä on olla oma itsensä ja kuunnella tarkasti asiakasta. Nautin haastavista myyntitilanteista.

William von der Pahlen

William von der Pahlen

Heikkouteni on, että saatan ottaa saamani palautteen turhankin henkilökohtaisesti. Se on varmasti tavallista ihmisille, jotka laittavat itsensä kunnolla likoon.

Yrittäjyys kiehtoo nykynuoria huomattavasti aiempaa enemmän. Suomessa puhutaan paljon yrittäjyyden tärkeydestä, mutta kannustusta ja työkaluja siihen tarjotaan varsin vähän. Olisi järkevää saada jo yläkouluun yrittäjäohjelmia, joissa nuoret voisivat kokeilla yrityksen perustamista.

Raha on nyky-yhteiskunnassa lähes ainoa konkreettinen mittari ihmisen menestyksestä, mutta minulle on myös tärkeää rakentaa jotain pysyvää ja olla arvostettu alallani. Raha ei ole kaikki kaikessa.

Arvostan työelämässä sosiaalisia ihmisiä, jotka tekevät aloitteita ja joiden kanssa on helppo vaihtaa ajatuksia. Olen onnekas, sillä ympärilläni on laaja verkosto ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan pyytämättäkin.

Uskon, että ihminen, joka tekee työn ohella muutakin, on työssään parempi. Opiskelu ja harrastukset tukevat yrittäjyyttä.

Suurin unelmani on perustaa täysin tyhjästä firma, joka myöhemmin pärjäisi omillaan.

William von der Pahlen, 20, on ranskalaisia Lacanche-helloja maahantuovan Vonder Imports Oy Ab:n perustaja. Yritys lanseeraa tuotteensa marraskuussa. lacanche.fi

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä