Roope Kakon veto kesti loppuun asti European Tourin kilpailussa Itävallassa

14.6.2015

Roope Kakko (73-70-71-68) selvitti päätöskierroksensa Diamond Country Clubilla Itävallassa ilman bogeja nousten lopullisella tuloslistalla sijalle 16.

Avauspäivän jälkeen hän oli cut-rajan huonommalla puolella. Vaikka Kakon rautalyönnit eivät koko viikon aikana sujuneet toivotulla tavalla, hän selvitti viikonlopun ilman bogeja, tehden 36 reiän jaksoon seitsemän birdietä ja yhden tuplabogeyn.

Sunnuntain tulos 68 (-4) muodostui parien lisäksi neljästä birdiestä, joista kolme tuli par-viitosilla. "Lähtökohta sunnuntaille oli se, että en odottanut mitään ihmeellisiä vetoja, vaan pelasin keskelle väylää tai viheriötä, jos  maisema ei osunut silmään. Jauhoin kärsivällisesti, siksi tuntuu erityisen hyvältä saada päätöspäivälle onnistunut  tulos", Kakko iloitsi.

Itävallan kilpailusta Kakko kuittaa noin 20 000euroa.

"Olen saanut kiinni yhdestä pelin tärkeimmistä elementeistä. Mindset (mielenhallinta) on niin tärkeä osa palapeliä. Siihen pystyy vaikuttamamaan paljon itsekin. Tämä oli oivallinen viikko, jäi paljon positiivisia asioita reppuun." Roope kuvailee tunnelmiaan kilpailun jälkeen. Seuraavan kerran hän pelaa juhannusviikolla Challenge Tourin kisassa Ranskassa.

"Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna on pienen pieni mahku päästä mukaan pääkiertueelle BMW International-kisaan Saksaan", Kakko kertoi lähiviikkojen suunnitelmistaan.

Suomalaisten panos Itävallassa oli erinomainen. Mikko Korhonen oli kolme reikää ennen loppua 10. Antti Ahokas (79-66) nousi lauantain epäonnistumisten jälkeen sunnuntain yli 20 sijaa ollen 52.

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä