Roope Kakon silmä lepää Dubain kisakentässä

3.2.2016

Roope Kakolla on mukavia muistoja Omega Dubai Desert Classicista, jossa hän toistaiseksi ainoalla osallistumiskerrallaan  (2014) oli 23. Ennen viimeistä päivää sijoitus oli kahdeksas.

'Olen saanut pelistä hyvän otteen Abu Dhabin ja Qatarin kisojen myötä. Neljä kierrosta näissä molemmissa loivat hyvän  pohjan Lähi-Idän merkittävimpään kisaan', hän maiskutteli tuntemuksiaan ennen  kisan käynnistymistä.

"Kenttä on aivan täydellisessä kunnossa. Se istuu silmääni todella hyvin. Kenttää voi pelata niin monin eri tavoin ja taktiikoin. Viheriöiden kunto mahdollistaa loistavan puttaamisen. Jos täällä saa pelin ja putin kulkemaan, tulos on hurjaa. Kärsivällisyyttä kuitenkin tarvitaan, helpot reiät kääntyvät helposti ansoiksi", Kakko jatkoi.

Hän lähtee torstain kierrokselleen kello 9.55 Suomen aikaa Paul Dohertyn ja Italian aikuiseksi kasvaneen entisen lapsitähden Matteo Manasseron kanssa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä