Roope Kakon ote piti Irlannissa

21.5.2016

Roope Kakko  (71-73,par) selviytyi  K Clubin Ryder Cup-kentällä pelattavassa Irish Openissa viikonlopun kierroksille.

 

Kun toinen kierros on vielä hivenen kesken, Kakon sijoitus on 35. Eroa kisaa johtaviin Marc Warreniin ja Jason Willettiin on kahdeksan lyöntiä, viidenteen sijaan vain neljä.

'Kaksi kovaa päivää on takana. Irlannissa tuntuu olevan lähes aina huono keli, mutta se sopii minulle. Aloitus perjantaina oli hyvä. Löin kuitenkin kaksi huonoa lyöntiä joiden seurauksena olin hetkessä kolme yli parin', Kakko kertoo tuskanhetkistään.

Käänne parempaan tapahtui viidellä seuraavalla, joilla eaglen lisäksi korttiin merkittin kaksi birdiä. Vaikka loppukierroksella hän teki kaksi bogia, asetelmat viikonloppuun ovat hyvät.

'Sääennnuste lupaa koleaa ja tuulta myös viikonlopulle. Sitkeästi pitää vaan painaa ja niellä vastoinkäymiset', jo seitsemännen kerran jatkoon kuluvalla kaudella selvinnyt Kakko ohjeisti itseään.

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä