Roope Kakon olympiakarsinta huipentuu Skotlannin nummille

6.7.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Mikko Ilosen, Roope Kakon ja Mikko Korhosen välinen taistelu kahdesta olympiapaikasta huipentuu viikonloppuna Skotlannin nummilla Invernessissa pelattavaan Scottish Openiin.

Tällä hetkellä Ilonen ja Kakko ovat kiinni kisapaikoissa.

Mikko Ilonen putoaa joukkueesta vain siinä tapauksessa, että Kakko on sijaluvulla 20. tai parempi ja Korhonen yksinään 12. tai korkeammalla. Tässä laskelmassa Ilosen pitää jäädä pisteittä, sijaluvun 50. huonommalle puolelle.

Mikäli Ilonenkin saa pisteitä, Kakon ja Korhosen on vastaavasti noustava tuloslistalla korkeammille sijoille. Roope Kakon syrjäyttämiseen Mikko Korhonen tarvitsee sijaluvun 20. Tällöin Kakon on jäätävä pisteittä. Kakon saadessa pisteitä ( top- 50) on Korhosen vastaavasti parannettava sijoitustaan.

Roope Kakolle Scottish Open on iso kisa myös työpaikan uusimisen kannalta. Hän on rahalistalla 126. ja kauden päätteeksi 110 parasta uusii työpaikkansa. Potissa on yhteensä 3,8 miljoonaa euroa. Scottish Open on yksi Tourin isoimmista kisoista.

Toistaiseksi ainoalla osallistumiskerralla Aberdeenissa nimen perään merkittiin tulosluettelossa kirjaimet MC.

”Olen aina tykännyt pelata näitä linksejä, vaikka menestys on jäänytkin yhtä suoneniskua (Irlanti 7., 2009) lukuunottamatta heikoksi. Kyse on taas itsensä kanssa taistelusta, korvien välissä peli käydään. Hirveä hinku olisi pärjätä ja pelata hyvin, mutta se tulee vain rentouden ja uskalluksen kautta”, Kakko filosofoi tiistaina.

Kakko lähtee torstain kierrokselleen kello 15.10 Suomen aikaa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä