Roope Kakon nousuhaaveet kaatuivat epätasaisuuteen

27.9.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko (68-69-71) sijoittui Saksassa käydyssä Porsche European Openissa sijaluvulle 57.
Ensimmäisellä kierroksella hän oli 17 reiän jälkeen neljä alle. Viimeiselle reiälle tuli bogey, joiden määrä nousi lopulta varsin korkeaksi.

Sateiden ja sumun takia kisassa pelattiin vain kolme kierrosta. Viimeisellä Kakko takoi kuusi birdietä, mutta myös saman verran bogeyja.

”Esityksessäni oli paljon hyvää, jotain jäi kuitenkin puuttumaan. Virheistä rokotetaan armotta. Päätöskierroksella missasin kuusi viheriötä – näistä kaikista korttiin merkattiin bogey. Energiaa kuluu juuri nyt paljon yhteen kierrokseen”, Kakko kertoi.

”Ryder Cupin takia on viikon paussi, ehkä se herkistää peliä”, lokakuun ensimmäisellä viikolla Skotlannissa pelaava Kakko toivoi.

Saksasta euroja tilitettiin 5 700, kauden kokonaisansiot ovat 128 000, jolla on rahalistalla 143.

Uusiakseen pelioikeutensa European Tourille vuodeksi 2017 Kakon pitäisi kolmessa viimeisessä kisassa tuplata nykyiset ansionsa. Muussa tapauksessa hän joutuu hakemaan paikkaa European Tourin karsintafinaalin kautta.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä