Roope Kakon kiri hyytyi Kiinassa

2.5.2016

Roope Kakko (66-74-70-70,-8) oli lopullisella tuloslistalla 44. Pekingissä pelatussa Volvo China Openissa.

Voiton vei 14 lyöntiä paremmalla tuloksella isäntämaan Li Haotang, joka käytännössä varmisti paikkansa myös Rion olympialaisiin toisena Kiinan edustajista.

Kakko aloitti kisan mahtavasti tuloksella 66, hän oli avauspäivän jälkeen kolmas. Toisella kierroksella askelmerkit sekosivat (74). Lauantain ja sunnuntain kierrokset tuottivat kahdesti tuloksen 70.

Päätöspäivänä Kakko oli jo kahdeksan reiän jälkeen neljä alle. Perjantain tavoin peliin tuli musta vaihe, Topwin Golf & Clubilla hän teki neljän reiän jaksoon kolme bogia."Alkukauden pelini ovat olleet pitkälti samanlaisia. Tulee huonoja jaksoja jotka vievät mahdollisuudet kärkeen nousulta", Kakko analysoi.

Palkintorahaa hän kuittaa Kiinasta 14 585 euroa. Kauden kokonaisansiot (72 337 euroa) nostavat Kakon niukasti niiden 110:n joukkoon, jotka saavat kauden jälkeen uusittua pelioikeutensa European Tourille.

Seuraavan kerran hän pelaa Irish Openissa (19.-22.5), kolmen perättäisen kisaan kuuluvat myös BMW PGA Championships Lontoossa, sekä Tukholman Nordea Masters. Kakko osallistuu myös US Openin karsintoihin Lontoossa (30.5.).

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä